Programinfo: Miami, USA

Voksne (18+​)

Miami er en af USA´s mest pulserende byer, med det tropiske blå vand, kridhvide sandstrande og tårnhøje palmer. Pastelfarvede, aerodynamiske former og neonlys - alt dette kombineret med fantastiske restauranter, et natteliv i verdensklasse, og de mest elegante designforretninger, gør Miami til et " must see".

Miami er en by med fuld fart på, og hvert år bliver utallige turister lokket til byen pga. det altid gode vejr og de mange seværdigheder som Florida byder på.

Den berømte "Ocean Drive", som løber gennem det kendte Art Deco distrikt i South Beach, er stedet, hvor man har mulighed for at se på den farverige vrimmel af turister, rige wannabees og kendisser, som alle slentrer ned af den måske mest berømte strandboulevard i verden.

Alt i alt er Miami den perfekte destination for dig, der drømmer om en sprogrejse i solrige, eksklusive og pulserende rammer.

​​

Se kort, fakta og mere info om Miami her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Ankomst foregår på søndage før kursusstart, og afrejse på lørdage efter endt kursus. ​

Priseksempler 2017

2 uger:
20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 13.800,-
20 lektioner, enkeltværelse i egen lejlighed, uden forplejning: Kr. 16.300,-
4 uger:
20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 24.700,-
20 lektioner, enkeltværelse i egen lejlighed, uden forplejning: Kr. 29.600,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (950 kr. pr. vej fra Miami Lufthavn og 1200 kr. pr. vej fra Fort Lauderdale)

Sprogskolen

Sprogskolen er én af de mest anerkendte og bedste privatskoler i Florida. Sprogskolen er beliggende ved South Beach og tre gader fra stranden, og et stenkast fra de mange restauranter og butikker. Sprogskolen har til huse i en smuk Art Deco bygning, og kan tilbyde 18 store undervisningslokaler alle med moderne multimediecenter, Wi-Fi, lounge område, snack og drikkeautomat, kaffemaskine og tagterrasse.

​Undervisningen

Undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit engelskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle engelsk niveauer, fra begynder til meget avanceret niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Miami:​

  • ​​Vacation 'n Learn med 16 engelsklektioner pr. uge
  • ​Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • ​​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • ​TOEFL Success med 20 lektioner pr. uge

ESTA-godkendelse eller studievisum

Hvad angår indrejse i USA, er det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, hvis sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette ​link​.​
​Vælger man derimod at tage på et kursus med mere end 20 lektioner per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Miami har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:

Logi hos lokal værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension, og her vil du få serveret morgenmad og aftensmad. Du har også mulighed for kun at få serveret morgenmad. Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.

​​Der vil være en max. transporttid til/fra sprogskolen på 50 minutter med offentligt transport.​

Indlogering på hostel:

Du kan vælge at blive indlogeret på hostel i 4-sengs værelse.  Indlogeringen vil være inklusiv morgenmad. Der er fri adgang til mikroovn, swimmingpool og restaurant. Ligeledes er der Wi-Fi på værelserne og i fælleslokalerne. Denne indlogering henvender sig mest til de yngre, prisbevidste rejsende og egner sig bedst til kortere ophold.​

Der beregnes en køretid på 15 min i bus til sprogskolen.

Egen lejlighed:

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i egen privat lejlighed, som er tæt beliggende på både sprogskolen og stranden. Indlogeringen vil være uden forplejning men lejligheden vil være fuldt møbleret og indeholder køkken, bad, Wi-Fi, TV og computerstation.

​Der vil være ugentligt rengøring og disse henvender sig til den modne og uafhængige studerende.

Lejligheden er beliggende med 5-10 min gang fra/til sprogskolen.

​​

Aktiviteter/ekskursioner

På sprogskolen vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen.

Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx dans, volleyball, surfing, restaurantbesøg, festivaler og meget mere.

​I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt, således at man har mulighed for at besøge andre byer end Miami.

Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage men vi anbefaler, at man tager del i aktivitetsprogrammet.

Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.​

​Transferservice

Ved ankomst til Miami eller Fort Lauderdale International Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved booking.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info