Programinfo: Manuel Antonio Beach

Voksne 18+​

Rejs med Eurostudy International på dit livs sprogrejse til fantastiske Manuel Antonio Beach i Costa Rica!

Eurostudy International tilbyder en unik mulighed for en sprogrejse til smukke Manuel Antonio Beach, som er del af én af de smukkeste nationalparker i Costa Rica, og hjemsted for de mest imponerende hvide sandstrande med et azurblåt hav - perfekte forhold til at svømme og snorkle. Foruden vandsports-aktiviteterne egner området sig også perfekt til vandreture! Der er simpelthen tale om et paradis - og en sprogrejse til denne destination vil være opfyldelsen af den ultimative eksotiske drøm!

​Se kort, fakta og mere info om Manuel Antonio Beach her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.

Priser 2017:

2 uger
20 lektioner pr. uge, delt værelse hos værtsfamilie, halvpension - kr. 9.400

4 uger:

20 lektioner pr. uge, delt værelse hos værtsfamilie, halvpension – kr. 16.500

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

TILMELD DIG HER

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende mellem byerne Quepos og Manuel Antonio Beach, og den har den mest fantastiske udsigt til det azurblå hav. Skolen har lyse og pæne undervisningslokaler, fællesområder og en skøn terrasse. Der er en gennemgående familiær atmosfære, og det veluddannede og gæstfrie personale står klar til at give dig dit livs oplevelse på din sprogrejse til Manuel Antonio Beach. Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler i Costa Rica. 

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret. Der er max 8 kursister pr. klasse. 

Sprogkurser

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende kurser på sprogskolen:

  • Standard spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Intensivt spanskkursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge
  • Enetimer – vælg mellem 10, 15 eller 20 lektioner pr. uge

Indlogering hos værtsfamilie

​​På sprogrejsen til Manuel Antonio Beach har du mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et delt værelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien er med halvpension (morgen- og aftenmad). Der er også mulighed for at blive indlogeret i et enkeltværelse, i en lejlighed, samt på hotel eller hostel. Kontakt os for at høre mere om dette.

​Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Manuel Antonio Beach arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, fx sightseeing, dykkerture, museumsbesøg, madlavningslektioner, danseundervisning og meget mere. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af disse. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet. Alle aktiviteter kan tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

Transfer-service

​Som rejsende til Manuel Antonio Beach skal du ankomme til San José Lufthavn, hvor du vil blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig til busstationen i centrum af San José. Herfra går rejsen videre med offentlig bus til Manuel Antonio Beach, en rejse på ca. 3 timer og 30 minutter. Busserne til Manuel Antonio Beach afgår tre gange i døgnet - kl. 6:00, 12:00 og 18.00. Transfer-servicen med afhentning i San José Lufthavn samt lokal busbillet er en del af de oplyste priser. Du vil modtage en busbillet til den offentlige bus af chaufføren der kører dig til San José busstation.

​På grund af rejsen til destinationen er det meget vigtigt, at du tager kontakt til os, således at vi sammen kan arrangere din rejserute. 

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse , er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Rasmus - Rejste i foråret 2013 med Eurostudy 10-uger til Manuel Antonio Beach i Costa Rica.


Jeg rejste i starten af 2013 til Manuel Antonio i Costa Rica for at gennemføre et 2 måneder langt ophold med spansk sprogskole, som jeg efter mit sabbatår skulle bruge på universitet. Jeg ville meget gerne kombinere mit ophold med både fagligt og socialt indhold og mine forventninger blev opfyldt til fulde. Efter en lang tur blev jeg indlogeret hos min værtsfamilie, som med det samme var utrolig høflige og hjælpsomme samtidig med de så godt de kunne forsøgte at hjælpe mig med at lære spansk fra dag 1. Jeg kan klart anbefale at benytte sig af tilbuddene om værtsfamilier; det giver fantastisk meget fagligt samtidig med at man får kulturen ind under huden, for ikke at nævne, hvor fantastiske de er. Under mit ophold på godt 2,5 måneder hørte jeg ikke en gang om elever på skolen, som var utilfredse med deres familie.


For lige at nævne skolen ligger den i de mest fantastiske omgivelser med udsigt over Stillehavet. Lærerne er enormt dygtige og professionelle, og bestræber sig virkelig på at tilpasse undervisningen til dit niveau, så du får det maksimale ud af dit ophold. Samtidig er Mauricio, lederen af skolen, altid behjælpelig med at arrangere aktiviteter og ture, både individuelt og for grupper – han har et enormt netværk i området og skaffer favorable priser i forhold til turistselskaberne.


Byen man bor i, Quepos, er meget lokal og fredelig, alle kender alle og der er masser muligheder for at gå ud om aftenen og have det sjovt. Med bus fra byen tager det ti minutter til skolen og derfra yderligere ti minutter til stranden, hvor der er mulighed for surfing og andre sjove aktiviteter. Alt i alt kan jeg varmt anbefale opholdet i Costa Rica, både fagligt, socialt og kulturelt.
Eurostudy var meget behjælpelig ved selv de mindste problemer og samtidig er der enormt meget hjælp at hente hos både familierne og skolen.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info