Programinfo: Frankfurt, Tyskland

Voksne (18+​)

Oplevelser og overraskelser er blot nogle af de ord som beskriver Frankfurt bedst.​Beliggende i det midt-vestlige Tyskland og med en befolkning på ca. 659.000 indbyggere er det Tysklands femtestørste by og som vil forbavse de fleste i enhver henseende.​

Frankfurt er byen, som er fuld af kontraster, klicheer og overdrivelser men samtidig er rig og elegant, travl og hektisk og hjemsted for Tysklands finansielle centrum. ​

I bagrunden af den glamourøse skyline, finder man byens mange teatre, museer, gallerier og natklubber.​Selvom Frankfurt har et mindre indbyggertal end München og Berlin, er det en metropol som er mere international og kosmopolitisk end enhver anden tysk by. Her bor 180 forskellige nationaliteter, og her kan man især over sommeren opleve byens unikke og farverige charme. ​I weekenderne, når solen skinner og spejler sig i Main-flodens, dækker mange op til picnic ved bredden. ​Den årlige kulturparade danner rammerne for de mange nationaliteter, som byen huser og det er her man oplever de mange forskellige grupper af nationaliteter, dansende i deres traditionelle kostumer til etnisk musik.

​​

Se kort, fakta og mere info om Frankfurt her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Hvis du er helt nybegynder i tysk, er der dog bestemte startdatoer. Ankomst sker på søndage og afrejse på lørdage, efter endt kursus.

​Priser 2017

2 uger:​

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamiie, halvpension: Kr. 7.700,-

20 lektioner, enkeltværelse på ungdomshotel med morgenmad: Kr. 7.800,-

4 uger:

 20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 14.600,-

20 lektioner, enkeltværelse på ungdomshotel med morgenmad: kr. 15.000,-

Bemærk, at sprogrejsens pris i perioden d. 3/7 - 25/8-2017 

pålægges et højsæsongebyr på 270 kr. per uge.

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (580 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen er en af de mest anerkendte og bedste private sprogskoler i Tyskland. Sprogskolen er beliggende i Frankfurts dejligste område og ikke uden grund. Området blev ødelagt under Anden Verdenskrig og genopbygget helt på ny. ​Floden Main løber langs området, og her finder man mange af Frankfurts museer liggende side om side med byens sandstrande, hvor man kan dvæle under palmetræerne eller tage et spil beachvolley.​Sprogskolen har 7 store undervisningslokaler med aircondition, moderne multimediecenter, Wi-Fi, og cafeteria, hvor der er mulighed for at købe drikkevare. Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det tyske marked.

Undervisningen

Undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit tyskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle tyskniveauer, fra begynder til meget avanceret.

Sprogkurser

På sprogskolen i Frankfurt har du mulighed for at vælge mellem følgende kursustyper:​​Standard Tyskkursus med 20 lektioner pr. uge​

 • Intensivt Tyskkursus med 24 lektioner pr. uge​
 • ​Premium Tyskkursus med 28 lektioner pr. uge​
 • ​Enetimer – vælg mellem 2 – 7 lektioner​
 • ​Forretningstysk - fra 4 til 12 lektioner pr. dag​
 • ​Universitetsprogram fra 8 -uger​
 • ​Tysk + ulønnet virksomhedspraktik​
 • ​Sprogkursus for tyskundervisere

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Frankfurt, har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Logi hos en værtsfamilie​:

Du kan blive indlogeret hos en værtsfamilie i et enkeltværelse med morgenmad eller halvpension, og her vil du få serveret morgenmad samt aftensmad. Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.​

Indlogering på hotel​:

Du har også mulighed for at blive indlogeret på et af byens mange hoteller. Kontakt venligst EuroStudy for mere information. ​

Aktiviteter/ekskursioner

På sprogskolen i Frankfurt vil der hver eneste uge, være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Det er en helt unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen.

I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt til Würzburg, Rhindalen, eller Heidelberg. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteter. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i programmet. Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.​

​Transferservice

Ved ankomst til Frankfurt lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info