Programinfo: Firenze, Italien

Voksne (18+​)

Firenze, der betyder ”den blomstrende”, er hovedstaden i Toscana og en af de mest charmerende byer man kan finde i Italien. Byen har en lang og spændende historie. Blandt andet var Firenze hovedstad for hele Italien i perioden år 1865 til 1870.​

Firenze er først og fremmest kendt for sine unikke kunstskatte og den imponerende arkitektur, og mange af de største europæiske kunstnere har været tilknyttet byen. Det anslås, at da kulturlivet var på sit højeste i Firenze, boede eller arbejdede en tredjedel af Europas mest indflydelsesrige kunstnere i byen. Det er ikke vanskeligt at forstå, hvorfor byen har været et mekka for kunstnere gennem tiden, for byens centrum er noget af det smukkeste. Byens historiske centrum har da også været at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste siden år 1982. Den gamle bydel i Firenze er det største område i Europa med ensrettet trafik, og det er virkelig en oplevelse ud over det sædvanelige.​

I​dag er Firenze naturligvis en spændende og moderne storby, men den har i sandhed forstået at bevare sin unikke charme. Gå en tur i de smalle gader og nyd de historiske bygninger, museerne, de fashionable butikker, byens mange hyggelige caféer og skønne restauranter. Trænger du til en pause fra seværdighederne og de imponerende kulturskatte, kan en frokost i en af de skyggefulde parker varmt anbefales.​

En sprogrejse til Firenze vil være en ultimativ oplevelse, hvis du drømmer om at opleve en italiensk uspoleret charme, fantastisk kultur, og imponerende kunst i antikke omgivelser.

Se kort, fakta og mere info om Firenze her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Vær opmærksom på at hvis du er nybegynder i italiensk er der særlige startdatoer. Du skal ankomme til dit logi dagen om søndagen og afrejse om lørdagen efter endt kursus. ​

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 8.700,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, uden forplejning: Kr. 7.100,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 16.000,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, uden forplejning: Kr. 12.800,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse fra Firenze Lufthavn (500 kr. pr. vej)

Sprogskolen

​Sprogskolen i Firenze har en central placering i byens charmerende bycentrum, i området der hedder ”Santa Croce”. Santa Croce er kendt for de mange spændende, delikate butikker, kunstværksteder og naturligvis den unikke placering tæt ved byens mest berømte monumenter og seværdigheder.​

​Sprogskolen har til huse i en smuk klassisk bygning, og den byder på behagelige undervisningslokaler og dejlige opholdsarealer for de internationale studerende. Til den ene side af sprogskolen kan du nyde udsigten til Palazzo Vecchio og fra den anden Piazza Peruzzi. ​

Sprogskolen i Firenze er blandt de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Italien, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Firenze er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Firenze:​

  • Generelt Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge i international, niveauopdelt klasse​
  • ​Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge i international, niveauopdelt klasse​
  • ​Kombinations Italienskkursus med 20 lektioner i international, niveauopdelt klasse + 10 enetimer pr. uge​
  • ​Enetimer​
  • ​Italiensk + mode​
  • ​Italiensk + smykkedesign​

OBS: En lektion på sprogskolen i Firenze har en varighed á 45 minutter.​​

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Firenze har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie​

Du har en unik mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension.

Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med max 15 minutters transport med bus til/fra sprogskolen.​

Indlogering i delelejlighed:

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Lejlighederne er centralt placeret og i gåafstand fra skolen.

Indlogering på hotel​

Ønsker du indlogering på hotel er dette ligeledes en mulighed. Vi har et samarbejde med 2- til 5-stjernede hoteller i Firenze. Kontakt os venligst for mere information. ​

Aktiviteter/ekskursioner

​Sprogskolen i Firenze arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktivitet er og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer.

Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transferservice

Ved ankomst til Firenze har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info