Programinfo: Eastbourne, England

Voksne (16+​)

Eastbourne har et indbyggertal på ca. 100.000, og denne destination har fungeret som én af de populæreste feriebyer i mere end 100 år. Byen er lille nok til at man kan nå rundt til fods, men stor nok til at have en mængde gode og spændende tilbud til de besøgende.​​Eastbourne er kendt mange steder i England, fordi den har en 8 km lang strandpromenade. De uspolerede landlige områder South Downs og Seven​Sisters klipperne er begge beliggende i nærheden af byen. Et besøg på Beach Head, den højeste klippe i Sydengland, er en nydelse med udsigt til det berømte røde og hvide fyrtårn. ​​Byen har et mildt klima med mange solskinstimer hele året rundt, og det skaber de perfekte rammer for en behagelig og smuk sprogrejse.

Se kort, fakta og mere info om Eastbourne her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen, og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.

​Priser 2017

2 uger:

25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 9.400,-

25 lektioner, enkeltværelse i Guesthouse, med morgenmad: Kr. 13.700,-

4 uger:

25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 17.000,-

25 lektioner, enkeltværelse i Guesthouse, med morgenmad: Kr. 26.200,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (Fra Heathrow 1300 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen har undervist i engelsk i mere end 70 år og er én af mest anerkendte sprogskoler i England. Sprogskolen er en non-profit organisation, hvilket vil sige, at overskuddet hvert år kan gå til modernisering osv. Det betyder desuden, at det ikke er de økonomiske interesser, der bliver vægtet højst, da det vigtigste for skolen er at give de studerende den bedste oplevelse.

​Sprogskolen benytter de bedste undervisere, der er på markedet, som en sikkerhed for at hver enkelt studerende kan gøre væsentlige fremskridt. ​​Sprogskolen er beliggende i et stille område af Eastbourne, dog kun 2 minutters gang fra byens shoppingcenter og 4 minutter fra stranden. Sprogskolen benytter sig af 2 bygninger med 20 klasselokaler, student lounge, café og smukke haver. ​​Sprogskolen har desuden de helt rigtige anerkendelser, både nationalt og internationalt, og den er kendt som én af de mest seriøse og anerkendte sprogskoler i England.​

​​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Eastbourne er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle underviserne på sprogskolen er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. I Eastbourne vil der være maks. 12 studerende pr. klasse, og du vil modtage 25 engelsklektioner pr. uge.

​Indlogeringsmuligheder​

Du har mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer i Eastbourne:​

Indlogering hos værtsfamilie​
Du kan vælge at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad.
Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

Indlogering på hotel eller guest house​
En anden mulighed er at blive indlogeret på en række hoteller eller guest houses i Eastbourne. Kontakt os venligst for oplysninger om disse.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Eastbourne:​

 • ​Generelt Engelskkursus med 25 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Generelt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Kombinations Engelskkursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge​
 • ​CAE Cambridge eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge (10 eller 12 ugers varighed)​
 • ​FCE Cambridge eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge (10 eller 12 ugers varighed)​
 • ​IELTS eksamenskursus med 25 lektioner pr. uge (4 ugers varighed - minimum)​
 • ​Enetimer - vælg mellem 20, 30 eller 40 lektioner​
 • ​British Culture and Language med 30 lektioner pr. uge (2 ugers varighed)​
 • ​English for Primary Teachers med 30 lektioner pr. uge (2 ugers varighed)

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Eastbourne arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, pub-tur, teaterforestilling, udflugt til London og meget mere.​

​Transferservice

Ved ankomst til London Gatwick kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. 

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info