Programinfo: Cape Town

Voksne: 18+​

​Når det handler om verdens smukkeste byer, er der ikke mange byer, der kan komme op på siden af Cape Town. Det smukke hav og de imponerende bjerge kan tage pusten fra selv den mest garvede rejsende, og Cape Town har bare det hele. som mange andre byer i Sydafrika har den nemlig både den europæiske og den afrikanske verden repræsenteret. Et farverigt og folkeligt mix, der gør Cape Town til den perfekte destination for en sprogrejse. 

Cape Town er den næststørste by i Sydafrika med ca. 3,5 millioner indbyggere - Johannesburg er den største. Cape Town blev under ledelse af Jan van Riebeeck, grundlagt af nederlandske kolonister i år 1652. Området havde dog allerede været benyttet af portugisiske skibe siden Vasco da Gama første gang passerede i år 1497. Hollænderne etablerede Cape Town ud fra et ønske om at sikre sejlruten til kompagniets betydelige besiddelser i Indien og Indonesien. Cape Town forblev en nederlandsk besiddelse indtil Napoleonskrigene, hvor byen i flere omgange blev besat af britiske tropper. Ved Wienerkongressen i år 1814 afstod Nederlandene Cape Town til Storbritannien, der havde en interesse i at sikre sejlruten til Britisk Indien. Tiden hvor Cape Town kun kunne benyttes som stop på vejen til Østen er for længst forbi, og byen er i dag en moderne og inspirerende storby med fantastiske shopping muligheder, kultur, natur og storbyoplevelser.

Cape Town kan besøges hele året rundt, og i januar - februar, hvor det er sommer, er temperaturen cirka 25 grader, og i vintermånederne fra juni til august er der cirka 13 grader. Oppe i bjergene og ved kysten kan det dog bliver koldere, men generelt er klimaet meget behageligt og minder om Middelhavsklima.

Alt i alt er Cape en fantastisk destination for en sprogrejse, hvis du ønsker at opleve én af de smukkeste og mest spændende byer i Sydafrika - med et vestligt internationalt touch!

Se kort, fakta og mere information om Cape Town her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage, og afrejse på lørdage. ​

Du har mulighed for at starte på sprogskolen hver eneste mandag året rundt, hvis du allerede har et engelskniveau. Hvis du er helt begynder i engelsk, vil der være klare datoer for start - kontakt os venligst på datoer. Ankomst til logiet sker på søndage før kursus, og afrejse på lørdage efter endt kursus. 

​Priser 2016

2 uger:

20 lektioner, flersengs-værelse på Student House, morgenmad: Kr. 7.500,-

30 lektioner, enkeltværelse på Student House, morgenmad: Kr. 9.800,-

4 uger:

20 lektioner, flersengs-værelse på Student House, morgenmad: Kr. 13.500,-

30 lektioner, enkeltværelse på Student House, morgenmad: Kr. 17.700,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transferservice ved afrejse kr. 250,-

Sprogskolen

Sprogskolen i Cape Town er beliggende i det eksklusive, rolige og sikre område Newlands. Denne beliggenhed er den perfekte lokation, hvor du kan nyde dit sprogophold i Sydafrika i en stille og afslappet atmosfære. Sprogskolen har til huse i en dejlig villa der er indrettet til moderne sprogskole med alle tænkelige faciliteter. Sprogskolen har 10 lyse klasselokaler, bibliotek, student lounge, smuk have, udendørs pool, gratis trådløst internet, og med mulighed for køb af forfriskninger med mere.

Sprogskolens placering er meget attraktiv i forhold til indlogeringen da denne er beliggende i kort afstand til sprogskolen. I området findes der derudover virkelig gode shoppingmuligheder. Sprogskolen er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Sydafrika, og den har de bedste anerkendelser og godkendelser bag sig.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen i Cape Town er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

På sprogskolen i Cape Town har du mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:

  • Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge med max 12 internationale studerende pr. klasse
  • Generelt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge med max 12 internationale studerende pr. klasse
  • Enetimer 5 eller 10 pr. uge
  • IELTS-eksamenskursus af 4 eller 8 ugers varighed
  • TOEFL-eksamenskursus af 4 eller 8 ugers varighed

​​1 lektion på sprogskolen har en varighed á 50 minutter

Indlogering

​På denne sprogrejse til Cape Town vil du komme til at bo på det lækre Student House. 

Det skønne Student House er beliggende lige ved siden af sprogskolen, så du er tæt på sprogskolen og studiemiljøet. Der er tale om en villa på en stor grund med egen swimmingpool og veranda. Villaen er indrettet således, at man får stillet et enkeltværelse til rådighed, men deler badeværelse, køkken, stue og øvrige faciliteter med de andre studerende i villaen. Du har også mulighed for at bo på et flersengsværelse, hvor du bor sammen med andre internationale studerende på samme værelse. 

Hvis I er to venner/veninder der rejser sammen, kan I naturligvis blive indlogeret i et dobbeltværelse.

Totalt er der plads til 19 internationale studerende i villaen, og du kan vælge forplejning som morgenmad, halv- eller helpension. 

​​Aktiviteter/Ekskursioner

På sprogskolen i Cape Town vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at skabe nye sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter, som fx sightseeing, ”Mountain Cable Car”, bytur, museumsbesøg, middag med underviserne, besøg til Waterkant-området og meget mere. I weekenderne vil der ofte være arrangeret længere ture, som fx bådture, ture til stranden, safari osv.

Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet. Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

​Transferservice

​Ved ankomst til Cape Town International Airport vil du blive hentet af èn fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service er gratis. Hvis du ønsker transfer ved afrejse, skal det tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen. 

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+,erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info