Programinfo: Buenos Aires, Argentina

Voksne (18+​)

Buenos Aires er en by i verdensklasse! Den kan prale af et europæisk islæt og samtidig byde på vaskeægte sydamerikansk charme.​ Der er få byer i verden, der har så meget at byde på som Buenos Aires. Denne flotte by byder på utallige caféer, farverige bydele og et aktivt natteliv, som sikrer mange uger eller endda måneder med sjov og udforskning, mens man lærer spansk!​ Buenos Aires er Argentinas hovedstad og landets økonomiske hjerte, og dermed landets vigtigste handels-og industricentrum.​

Med ca. 13 millioner indbyggere er det Sydamerikas trendsetter inden for mode, gadekunst og natteliv. En kosmopolitisk by som aldrig sover!​ Argentinas hovedstad kaldes ofte for Sydamerikas Paris på grund af sin smukke arkitektur og maleriske gader, og den er berømt for sine restauranter, teatre, tangoshows og mange andre attraktioner.​

​Hvad med at slentre langs Avenida 9 de Julio? En 140 meter bred boulevard med 9 kørebaner i hver sin retning, og som betragtes som verdens bredeste boulevard. Gør et ophold ved Calle Corrientes, som er en tværgående gade og et hyggeligt område med masser af liv. Her finder man små boghandlere, som holder åbent til midnat, italienske restauranter, og når myldertrafikken først går i gang er det et uforglemmeligt syn at kigge ud på boulevarden.​​

Se kort, fakta og mere info om Buenos Aires her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

​Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.

​Priser 2017

2 uger: ​

25 gruppelektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 9.900,-

25 gruppe- + 6 privatlektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 12.100,-

4 uger:

25 gruppelektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 18.800,-

25 gruppe- + 6 privatlektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 22.300,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (600 kr./vej)

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende tæt på de store turistattraktioner. Transport til og fra skolen er meget nem, idet alle metrolinjer har et stop 5 minutter fra skolen. Selve skolen er beliggende i Palacio San Miguel, på hjørnet af Bartolomé og Suipacha. ​

Skolen har 19 store og lyse klasselokaler, et computerrum med gratis WI-FI, et multimedierum, et cafeteria, balkon og terrasse. Der er et maksimum på 8 elever i hver klasse.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Buenos Aires er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Buenos Aires. Alle gruppelektioner har max. 10 elever pr. hold.​

  • Intensivt spanskkursus med 25 gruppelektioner pr. uge
  • Super intensivt spanskkursus med 37 gruppelektioner pr. uge​
  • Kombineret kursus med 25 gruppelektioner og 6 privatlektioner pr. uge​
  • Privatundervisning med 10 lektioner pr. uge​
  • Spansk + tango (20 lektioner + 5 tangotimer pr. uge)​

OBS: 1 lektion i Buenos Aires har en varighed af 45 minutter.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejserne til Buenos Aires har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:​

Lokal værtsfamilie​

Det er muligt at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie. Disse værtsfamilier er alle argentinske familier fra den øvre middelklasse, der nyder at samtale med de studerende, fx under middagen. Du bliver indlogeret i et enkeltværelse med enten morgenmad eller halvpension (kun mandag-lørdag). Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet.

Delelejlighed​

En anden indlogeringsmulighed er at bo i en delelejlighed sammen med andre studerende fra sprogskolen. Man deler køkken, badeværelse, toilet, stue osv., men du bliver indlogeret i dit eget enkeltværelse. Denne indlogeringsform er uden forplejning.

Aktiviteter/ekskursioner

Buenos Aires byder på mange forskellige aktiviteter og et attraktivt natteliv – så du vil aldrig kede dig i denne spændende millionby. Sprogskolen tilbyder hver uge forskellige eftermiddags- og aftenaktiviteter, som fx besøg i det berømte operahus Colón Teatro, den imponerende Katedral, museumsbesøg, byture, besøg i parker eller en tur til en argentinsk bar.​

​​Mindst en gang under dit ophold vil sprogskolen invitere hele klassen til Milongo, hvor i vil få mulighed for at opleve den autentiske og ægte argentinske tango.​ Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i aktivitetsprogrammet. 

Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

​Transferservice

Ved ankomst til Buenos Aires' lufthavn kan du vælge at blive afhentet af personale fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmelding til sprogskolen.

Inkluderet i prisen

​Bemærk, at alle kurser på denne skole, uanset valg af logi, omfatter undervisningsmaterialer, mulighed for at tilmelde sig aktiviteter i ugentligt aktivitetsprogran, certifikat ved afsluttet kursus, nødtelefonnummer, tutorship, mm.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info