Programinfo: Brighton, England

Voksen: 16+

​Brighton er én af Englands største kystbyer med 250.000 indbyggere. Det er en "ung" kosmopolitisk by med 2 universiteter, et skønt natteliv og mange kulturelle aktiviteter og de helt perfekte rammer for en spændende sprogrejse til England.​

Brighton er kun 50 minutter med tog fra London men samtidig er den tæt på det smukke omkringliggende landskab, og den kan sagtens konkurrere med hovedstaden hvad angår udsøgte restauranter, fashionable pubber, barer, succesfulde teatre og enestående kunsttilbud. Det er en ideel destination at studere i grundet det livlige sociale liv og enorme udvalg af underholdning. Der er altid noget at opleve og tage sig til i Brighton.​

Se kort, fakta og mere info om Brighton her, og se detaljeret info om programmet herunder.

​Priser 2017

2 uger:

- 25 lektioner, enkeltvær. hos værtsfam., halvpension: Kr. 10.700,-

- 25 lektioner, enkeltvær. på kollegie (delt bad og køkken): Kr. 11.300,-

4 uger:

- ​25 lektioner, enkeltvær. hos værtsfam., halvpension: Kr. 19.700,-

- 25 lektioner, enkeltvær. på kollegie (delt bad og køkken): Kr. 20.900,-

​​

prisER FOR 2018 KOMMER SNART

Sprogskolen

Sprogskolen i Brighton blev grundlagt i 1962. Den har et stærkt fokus på det at tilbyde studerende undervisning af høj kvalitet, og skolens personale gør dagligt deres yderste for at tilfredsstille den enkeltes ønsker og behov. Skolen har de mest udsøgte anerkendelser, som der findes på markedet, og undervisningen finder sted i en varm atmosfære i de 30 veludstyrede klasselokaler. Der tilbydes en bred vifte af sprogkurser, varetaget af erfarne og veluddannede undervisere.

Der tilbydes desuden et righoldigt eftermiddags- og aftenprogram med diverse sociale aktiviteter, samt ekskursioner i weekenden. Sprogskolen er en af de mest anerkendte og seriøse i England, og den har en lang række af anerkendelser bag sig.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Brighton er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau. I Brighton vil der være maks. 12 studerende pr. klasse.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser i Brighton:​

  • Generelt Engelskkursus med 25 lektioner pr. uge​
  • Generelt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​
  • ​Kombinationskursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge​
  • ​Generelt Engelskkursus + English for work med 30 lektioner pr. uge​
  • ​Cambridge eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge​
  • ​IELTS eksamenskursus med 25 lektioner pr. uge​
  • ​Sprogkursus for engelskundervisere​ (der findes en række forskellige kurser, bl.a. med fokus på metode, teknologi, eller kultur - kontakt os for mere info)
  • ​Engelsk for erhvervslivet​

​OBS: Hver lektion på sprogskolen i Brighton har en varighed á 45 minutter.

De mest gængse kurser kan vælges i vores prisberegner. Ønsker du et kursus, som ikke findes i prisberegneren, kan du kontakte os for nærmere info og pris.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejserne til Brighton har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsmuligheder:​

Værtsfamilie

Det er muligt at bo på enkelt- eller dobbeltværelse hos en lokal værtsfamilie under dette ophold. Du kan vælge mellem at få halvpension med i prisen (morgenmad og aftensmad) eller blot morgenmad.

Kollegium/delehus

​Du har mulighed for at blive indlogeret på sprogskolens lækre og hyggelige kollegium/delehus, der er beliggende ca. 20 minutter fra sprogskolen, og tæt på centrum samt mange restauranter og cafeer. På kollegiet vil der være fællesfaciliteter i form af køkken, opholdsrum, mm. Du vil blive indlogeret på et enkeltværelse og dele badeværelse samt køkken med andre indlogerede.​ Du skal selv have håndklæder med, men ikke sengetøj. Der findes ligeledes en møntvaskemaskine på stedet.

Ensuite og/eller eget køkken er også en mulighed, dog til en højere pris.

Indlogering på hotel

​Du har også mulighed for at blive indlogeret på hotel centralt beliggende i Brighton, i enkelt- eller dobbeltværelse med morgenmad.

Aktiviteter og ekskursioner​

​Sprogskolen i Brighton arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, besøg til turistattraktioner, udflugt til London og meget mere.​

Transfer-service

Ved ankomst til London Gatwick ​Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet.

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Pris & tilmelding

Priserne for 2017 finder du i den blå boks øverst til højre på siden. Priserne for 2018 får vi i løbet af september/oktober og de vil blive tilgængelige snarest muligt. Hvis du ønsker nærmere info om et 2018-program allerede nu, så er du meget velkommen til at kontakte os. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for voksne, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info