Programinfo: Auckland, New Zealand

Voksne: 16+​

En rejse på New Zealand er et eventyr i sig selv – men med et sprogskoleophold bliver det dit livs eventyr!

Landet er et utroligt naturskønt land præget af høje bjerge og masser af smukke, tropiske strande med hvidt sand. Samtidigt er landets befolkning kendt for at være venlige og imødekommende. På et sprogskoleophold i New Zealand kan du også få mulighed for at prøve landets dominerende sportsgren rugby, som er både vild, voldsom og sjov. 


New Zealand består af to hovedøer, en sydlig og en nordlig.

På Nordøen er naturen barsk og præget af flere inaktive vulkaner. Her er dog også mulighed for smukke sandstrande, palmer og unikke dykkermuligheder. På Sydøen finder du imponerende bjergtinder, smukke fjorde, og uspolerede naturperler.

Byen Auckland ligger på nordøen, hvor der er masser af muligheder for at dyrke sejl- og vandsport af forskellig art. Byen er en udpræget havneby og bliver kaldt "City of Sails". Herfra kan man tage en tur med båd for at se delfiner eller nyde den fantastiske udsigt fra Skytower.

Se kort, fakta og mere info om Auckland her.

Rejseperioder 2017

Ankomst og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Priser 2017:

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 8.200,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: Kr. 9.100,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 14.000,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: Kr. 15.700,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer t/r fra Auckland Lufthavn: 500 kr. pr. vej

Sprogskolen

Sprogskolen ligger i byen Auckland, på Nordøen. Den er centralt placeret i centrum, og tæt på byens cafeer og restauranter. Sprogskolen har 20 lækre klasselokaler, hvor du har udkig til palmetræerne i den nærmeste park, Myers Park. Sprogskolen råder over et lækkert fællesareal, samt computere til fri afbenyttelse. Derudover ligger skolen i kort afstand til Skytower, så der er rig mulighed for at nyde den fantastiske udsigt en dag efter skole.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Auckland er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser. Alle undervisere er engelske, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Du har mulighed for at vælge mellem følgende kurser på sprogskolen i Auckland:

 • Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge.
 • Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge
 • English for Business – Kontakt os venligst for mere information
 • Sprogkursus for undervisere
 • TOEFL Preperation med 30 lektioner pr. uge
 • IELTS Preperation med 30 lektioner pr. uge
 • TOEIC Preparation med 30 lektioner pr. uge​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Auckland har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer: ​

Værtsfamilie:

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse, eller dobbeltværelse, hvis du rejser sammen med en ven/veninde. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Du får en unik mulighed for at komme tæt på det new zealandske folk, og lære kulturen at kende. Hos værtsfamilien kan du vælge udelukkende morgenmad eller halvpension.

Kollegium:

En anden mulighed for indlogering er på skolens kollegium, som ligger i kort afstand til sprogskolen. På kollegiet har du dit eget private værelse med tilhørende bad, mens du deler køkken sammen med andre internationale studerende. Kollegiet råder desuden over et stort loungeområde, hvor du kan se TV. Der er mulighed for tøjvask, og fitness (mod merpris).

Indlogering på kollegiet er uden forplejning.

Hostel:

En tredje mulighed for indlogering er på hostel. Her vil du blive indlogeret i et dobbelt- eller flersengsværelse, og dele bad og køkken med andre internationale studerende. Derudover er der TV-rum, vaskeri, og fitnesscenter. På hvert værelse er der et mini køleskab, og garderobe.

Indlogering på hostel er uden forplejning.

Hotel:

Du har også mulighed for at blive indlogeret på hotel i Auckland. Sprogskolen samarbejder med flere hoteller, placeret i kort afstand til sprogskolen. Kontakt os venligst for yderligere info, hvis du ønsker at blive indlogeret på hotel.

OBS: Man skal være over 18 år for at kunne bo på skolens kollegium eller på hotel/hostel. Er du under 18 år, kan du kun bo hos værtsfamilie.

Aktiviteter

Sprogskolen arrangerer hver uge et spændende og sjovt aktivitetsprogram. Nogle af aktiviteterne vil være gratis, hvor andre har en deltagerpris. Det er selvfølgelig frivilligt at deltage i aktiviteterne, men vi anbefaler dig at gøre det, da det ofte er rigtig sjovt, og der er rig mulighed for at få talt engelsk.

Nogle af de aktiviteter som sprogskolen arrangerer kan b.la. være cafeture, Rugby udflugt, besøg i Skytower osv.

Ekskursioner

Udover sprogskolens aktiviteter, vil der også blive arrangeret forskellige udflugter i weekenden. Dette er ikke inkluderet i sprogrejsens pris. Udflugterne kan b.la. gå til Rotorua, Taupo, eller til ski resorts.

Udflugterne kan bookes direkte gennem sprogskolen, når du er ankommet.

Transferservice

Ved ankomst til Auckland International Airport kan du blive hentet af èn fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse.

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformularsamt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.
Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+,erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info