Programinfo: Antigua

Voksne 18+​

​​

Er du fascineret af den latinamerikanske livsstil og den livsglæde, der findes i et land som Guatemala? Har du altid drømt om at kunne tale spansk? Så tag på et unikt eventyr på en sprogrejse til Guatemala!

Guatemala er virkelig et fantastisk land, som byder på meget varieret topografi,der gør landet til det perfekte sted for økoturisme, udendørs sport og store oplevelser. Udover at klatre op på ildevarslende vulkaner, kan du også udforske dybderne i gamle huler eller hugge en sti gennem regnskoven med din machete. Det er helt op til dig, hvilke naturoplevelser du ønsker – for Guatemala byder næsten på det hele!


EuroStudy tilbyder sprogrejser til den smukke by, Antigua, der er beliggende i den sydlige del af Guatemala. Antigua er en meget speciel og unik by, der har charmende gader med brosten og masser af autentiske bygninger fra konlonitiden. 

Antigua har fået den sjældne World Heritage titel af UNESCO for at bevare sin charmerende og unikke atmosfære. Den smukke by har i dag ca. 40.000 indbyggere, og det er den perfekte størrelse for dig der ønsker en autentisk oplevelse i smukke Guatemala. En sprogrejse til Antigua i Guatemala vil være dit livs oplevelse!

Se kort, fakta og mere info om Antigua her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

​Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. 

Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.

OBS! Er du begynder i spansk, vil der være faste startdatoer.

​Priser 2017

2 uger: ​

20 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 5.200,-

4 uger:

20 gruppelektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 9.200,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (250 kr./vej)

Sprogskolen

Sprogskolen i Antigua er smukt beliggende i en charmerende bygning, med kort afstand til den store, centrale park. Sprogskolen byder på 10 hyggelige klasselokaler, samt en lille terrasse med en imponerende udsigt til vulkanen Agua. Derudover har sprogskolen et fællesrum, hvor de studerende kan slappe af før og efter undervisningen, samt internetadgang. Sprogskolen i Antigua tilbyder små, intensive klasser med max 8 studerende pr. klasse.

​Sprogskolen i Antigua er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Guatemala, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig. Sprogskolen modtager studerende fra hele verden året rundt, så den lille sprogskole oser af en international stemning.

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret. 

​Der er max 8 internationale studerende pr. klasse, så der er tale om små intensive klasser.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Antigua:

Intensivt Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge i international, niveauopdelt klasse

Kombinationskursus med 20 gruppelektioner og 10 enetimer

​Enetimer - vælg mellem 10 enetimer om ugen

1 lektion på sprogskolen i Antigua har en varighed á 55 minutter.​

Indlogering

På sprogrejsen til Antigua vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien er med halvpension (morgen- og aftensmad). 

Nogle værtsfamilie er tæt ved sprogskolen, så du kan gå i skole. Dog bor de maks 20 min i offentlig transport fra skolen.​

Rejser du sammen med en ven/veninde har i mulighed for at blive indlogeret i et dobbeltværelse. 

Aktiviteter/Ekskursioner

Sprogskolen i Antigua arrangerer hver eneste uge en lang række spændende, sociale aktiviteter og udflugter som fx sightseeing, vinsmagning, madlavningslektioner, danseundervisning, museumsbesøg, gåture og meget mere. Alle sociale aktiviteter og ekskursioner skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.


Visse aktiviteter og udflugter vil være med gratis deltagelse, dog må man forvente udgifter til de fleste. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet.

Transferservice

Ved ankomst til Guatemala City Airport kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen kr. 250 kr. pr. vej​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til London, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info