Programinfo: Antibes, Frankrig

Voksne (18+​)

I hjertet af Côte d' Azur, mellem Nice og Cannes, ligger den hyggelige by Antibes. Livlige boulevarder, hyggelige små snævre gader, fremragende strande, solbadede terrasser, shopping, gæstfri befolkning - alt til den perfekte sprogrejse!​​Foruden ovenstående byder Antibes på en verdensberømt jazzfestival, den største yachthavn ved Middelhavet og enhver form for vandsport. Antibes er hjembyen for det traditionelle middelhavsliv med provencalske markeder, travle, små gader og historiske huse fulde af charme.

Denne sprogrejse er perfekt for studerende, som har et basisniveau af fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige sommerlige omgivelser i det smukke Antibes.

Se kort, fakta og mere info om Antibes her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Ankomst til Antibes skal ske på søndage og afrejse på lørdage efter endt kursus. ​

Hvis du er begynder i fransk, vil der være faste startdatoer. Kontakt os venligst for mere information.

​Priser 2017

2 uger:

20 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension, transfer: Kr. 9.600,-

20 lekt., enkeltvær. på kollegium, u. forplejning (lavsæson)*: Kr. 9.500,-

4 uger:

20 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension, transfer: Kr. 18.100,-

20 lekt., enkeltvær. på kollegium, u. forplejning (lavsæson)*: 17.800,-

*Ved indlogering på kollegium i højsæsonen (2/7 - 26/8) tillægges gebyr på 1.900 kr./uge)

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse ved indlogering på kollegium: 400 kr./vej (ved indlogering hos værtsfamilie er transfer inkluderet i prisen)

Sprogskolen

​Sprogskolen i Antibes er én af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste uge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Antibes, 800 meter til centrum og 1,5 km fra de smukke strande. ​Sprogskolen er beliggende i en smuk provencalsk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster.

Der bydes på 13 indendørs- og 4 udendørs klasselokaler, bibliotek, terrasse med havudsigt, trådløst internet og meget mere.

​​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Antibes er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. 

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og har stor erfaring i at undervise udenlandske studerende. De har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. 

Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Antibes:​​

 • Generelt Franskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Generelt Franskkursus + med 20 gruppelektioner (max 12 internationale studerende pr. uge) + 4 enetimer pr. uge​
 • ​Intensivt Franskkursus med 20 lektioner (max 12 internationale studerende pr. uge) + 10 lektioner pr. uge (max 6 internationale studerende pr. uge​
 • ​Enetimer​
 • ​DELF Eksamenskursus med 20 lektioner pr. uge​
 • ​DELF Eksamenskursus med 30 lektioner pr. uge​
 • Sprogrejser for hele familien​​
 • Sprogkursus for franskundervisere

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Antibes har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​​

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil der naturligvis være mulighed for at booke et dobbeltværelse, eller to enkeltværelser hos værtsfamilien.​

Indlogering på kollegium

​Du har mulighed for at blive indlogeret på en lang række kollegier i Antibes. De fleste vil være beliggende i gåafstand til sprogskolen. Indlogering vil være i enkelt- eller dobbeltværelse.

Kontakt os venligst for flere oplysninger om dette. ​

​​

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Antibes arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transferservice

Ved ankomst til Nice Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og ligeledes retur ved hjemrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info