Vores primære programtyper: Young, GO, Voksen og 50+

​Eurostudy International har fire primære programtyper: Young, GO, Voksen og 50+. Herunder kan du få et overblik over de forskellige programtyper og hvad de indebærer.

YOUNG (8-17 år)

​Young-sprogrejserne er for unge mellem 8-17 år. Der er dog forskellige specifikke aldersintervaller for de enkelte destinationer. De unge bliver sendt afsted på individuel og selvstændig vis, så de kan få et stort udbytte af at indgå i internationale og interkulturelle sammenhænge. ​Young-programmerne inkluderer undervisning, spændende aktiviteter og ekskursioner, logi, og transfer fra/til lufthavnen vil enten være inkluderet eller tilgængeligt for en ekstra pris. Desuden er disse ungdoms-programmer kendetegnet ved et vist omfang af opsyn og support, samt visse regler for hvad man må og ikke må. På hver programinfoside for de enkelte destinationer kan man læse nærmere om regler og opsyn for det enkelte program.

GO (15-20 år)

​​En GO-sprogrejse er for dig, der er mellem 15-20 år, og som ønsker at komme på en både spændende, sjov og lærerig sprogrejse, hvor du får mulighed for at stå på egne ben, dog med en grad af opsyn. Du får her et ungdomsprogram, som er tilrettelagt, så det passer til netop din aldersgruppe. GO sprogrejserne er bestående af logi, undervisning, aktivitetsprogram og ekskursioner. Transfer-service fra/til lufthavnen er for det meste inkluderet og ellers kan det tilkøbes mod en ekstra pris. På GO-programmerne er der en mindre grad af opsyn end på Young, men også med disse ungdomsprogrammer varierer det fra destination til destination, hvor grænserne går. 

​​​

​VOKSEN (18+)

​​Eurostudy arrangerer generelle sprogrejser for voksne over 18 år, nogle steder for dig over 16 år, hele hele året rundt, med start hver mandag. Bemærk, at hvis du er på begynderniveau på det givne sprog, er der ofte faste startdatoer for begynderhold. På voksen-programmerne har du mulighed for kun at booke kurset, eller en samlet "pakke" der inkluderer kursus, logi, og evt. transferservice fra/til lufthavnen. Aktiviteter og udflugter bookes som regel direkte gennem sprogskolen efter ankomst. 


50+

​​

50+ programmerne er fastlagte "pakkeprogrammer" med specifikke datoer, hvor både sprogkursus, indlogering og aktivitetsprogram er inkluderet. Dvs. at du er sammen med en gruppe af deltagere, alle over 50 år, i hele rejseperioden og deltager i både undervisning og aktivitetsprogram sammen med denne gruppe. Sprogniveauet er generelt også en tand lavere på 50+ programmerne, end det kan være på voksenprogrammerne.

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info