Årets konfirmationsgave 2017: en sprogrejse!

Går I og overvejer hvad I skal give jeres barn eller barnebarn i konfirmationsgave? Vi kan varmt anbefale at give en sprogrejse. Det er en helt særlig gave, der altid vil blive husket og værdsat. En ældre mand sagde i sit sidste leveår, at han ikke kunne huske de sofaer, parret havde investeret i igennem et helt liv, men rejserne - det var de bedste penge, de havde brugt, når han tænkte tilbage. Rejser udvikler os og sætter spor i vores hukommelse, som aldrig slettes igen. Måske ikke den slags rejser, hvor man ligger ved en pool i 14 dage, men rejser, hvor man lærer nyt, møder nye mennesker og får sin egen kultur sat i perspektiv. Som ungt menneske er det at tage på sprogrejse en fantastisk tryg og sikker måde at starte sit liv som rejsende på, idet sprogskolen sætter en struktureret ramme for opholdet. Skolerne ved af erfaring, hvilke udflugter unge vil være interesserede i, hvilke aktiviteter der er de mest populære, og hvordan man underviser unge på en spændende måde. Den unge får erfaring med at rejse uden forældre, og med at begå sig i en anden kultur.

Et internationalt miljø

Sprogrejsen foregår i et internationalt miljø sammen med unge fra op til 20 forskellige lande. Den unge taler altså ikke det fremmede sprog med andre danskere, men med andre ”international students”, der alle er i færd med at lære det givne sprog som 2. sprog. Vælger man at den unge skal bo hos en værtsfamilie, så tales sproget også med de indfødte.


Tag på sprogrejse og venskaber opstår!

De tilbagemeldinger vi får fra massevis af unge der har rejst med Eurostudy er, at mange nye venskaber kan opstå i løbet af 2-3 uger hjemmefra. Med de internationale venner kan man senere hen sludre på Skype eller chatte – eller måske besøge hinanden på fremtidige rejser. De første venskaber kan gøre så stort et indtryk, at de sætter uudslettelige spor.

Hvad laver man på sådan en sprogrejse?

Man studerer sprog, lærer om kulturen i landet man besøger, hygger, griner, træner, sanser, samtaler, lytter, spiser, oplever! Rent praktisk så har man ca. 4 lektioners sprogundervisning om dagen på skolen, og efter endt undervisning kan den unge vælge iblandt en masse aktiviteter, som de ønsker at deltage i. Skolen planlægger aktiviteterne, så der er noget for alle typer af unge. I forbindelse med aktiviteterne foregår sprogundervisningen ”in action” og her læres lige så meget engelsk, som i de boglige lektioner. Hver uge vil skolen også have planlagt et par ekskursioner til større seværdigheder.


Et fagligt skub fremad

Efter endt sprogrejse får man et solidt, fagligt skub fremad, som er med til at øge selvtilliden, når sproget tales i timerne i den daglige undervisning derhjemme, eller når man i fremtiden skal kommunikere med ”native speakers” – så ved den unge, at han/hun kan!


De praktiske detaljer

Hvis vi har fået jer overbevist om, at en sprogrejse er den perfekte konfirmationsgave, så anbefaler vi, at I kigger nærmere på vores store udbud af ungdomsrejser under programtypen Young, som omfatter rejser til aldersgruppen 8-17 år. Ved tilmelding af konfirmanden skal I være opmærksomme på ikke at opgive hans/hendes e-mail/telefonnummer, hvis rejsen skal være en overraskelse – bare så vi undgår at komme til at sende info om rejsen i utide. I kan altid senere tilføje den unges kontaktinfo, efter han/hun har modtaget gavekortet.

Et flot rejsegavekort

Vi udsteder et flot rejsegavekort til konfirmanden, når tilmelding og depositum er modtaget, og sender det til givers postadresse. Notér venligst, at det drejer sig om en konfirmationsgave i kommentarfeltet på tilmeldingsblanketten, så vi ved, at der skal sendes et rejsegavekort. Forhåbentlig vil det bringe glæde på konfirmandens gavebord og lang tid fremover.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info