Programinfo: Málaga, Spanien

GO: 15-20 år​

​Málaga er beliggende på Spaniens sydkyst i det område, der kaldes Andalusien. Her finder man det, som de fleste forstår ved det rigtige Spanien: flamenco, de hvide landsbyer, arabiske paladser, blå himmel, smukke farvestrålende bouganvillas, tyrefægtning, historiske byer, solbadede strande og selvfølgelig den lidenskab, hvormed det andalusiske folk nyder livet.​​

Málagas historiske bycentrum med de snoede gader, hundredvis af tapasbarer og restauranter er med til at fastholde den totale spanske atmosfære. Katedralen og den arabiske borg er en del af den rige arkitektoniske arv. Picasso er født her, og der er åbnet et museum til ære for ham midt i det historiske bycentrum. Derudover findes der utallige kunstgallerier, biografer og musiksteder - til den kunstnerisk interesserede.​​

Málaga er desuden udstyret med en stor international lufthavn, som gør det til et ideelt udgangspunkt for besøg til steder som Granada, Sevilla, Córdoba og Ronda. De​nævnte steder kan nås på et par timer med Málaga som udgangspunkt.​

Se kort, fakta og mere info om Málaga her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

2-ugers sprogrejse

18/6 – 1/7 - 2017

2/7 – 15/7 - 2017

16/7 – 29/7 - 2017

30/7 – 12/8 - 2017

13/8 – 26/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

​18/6 – 15/7 - 2017

02/7 – 29/7 - 2017

16/7 – 12/8 - 2017

30/7 – 26/8 - 2017

6-ugers sprogrejse

​18/6 – 29/7 - 2017

02/7 – 12/8 - 2017

16/7 – 26/8 - 2017

​Priser 2017

Logi på sprogskolens kollegium - tresengsværelse

2 uger: kr. 11.400,-

4 uger: kr. 20.400,-

6 uger: kr. 29.300,-

Logi på sprogskolens kollegium - dobbeltværelse

2 uger: kr. 12.100,-

4 uger: kr. 21.800,-

6 uger: kr. 31.500,-

Logi på sprogskolens kollegium - enkeltværelse

2 uger: kr. 12.400,-

4 uger: kr. 22.400,-

6 uger: kr. 32.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • 4 ekstra privatlektioner per uge koster 1100 kr. ekstra per uge (kun muligt ved booking af 4 eller 6 ugers sprogrejse)

Sprogskolen

Sprogskolen er grundlagt i 1971, og den er kendt som én af de bedste private sprogskoler i Spanien. Skolen er beliggende i et stille område i udkanten af Malaga med en flot udsigt over havet. Der er 25 veludstyrede klasselokaler, multimediecenter, videorum, biograf, dansestudie, restaurant, bar, solterrasse og swimmingpool og stranden er kun 15 minutter derfra i gåafstand.​

Sprogskolen har en lang række internationale godkendelser og udmærkelser bag sig og har flere gange vundet den​ fornemme pris som "Spaniens bedste sprogskole". Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler på det spanske marked.

Undervisningen

Selve undervisningen bliver tilbudt i små intensive hold på max 10 studerende, hvilket er under det normale gennemsnit. Dette program sætter især fokus på den enkelte. ​​Undervisningen finder sted på alle hverdage fra 16-19, da aktivitetsprogrammet ligger om formiddagen, for at de unge får en spændende og inspirerende start på dagen.​

​Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil have 15 spansklektioner a 50 min. pr. uge. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig.

OBS: Det er muligt at booke 4 ekstra privatlektioner (1 til 1) per uge, hvilket betyder at man både får de 15 gruppelektioner og derudover 4 privatlektioner per uge. Dette plusprogram koster 1100 kr. ekstra per uge og tilbydes kun ved booking af 4 eller 6 ugers sprogrejse.

Indlogering

Du vil blive indlogeret på sprogskolens flotte kollegium, der er beliggende på samme campus som selve sprogskolen. Dette giver en unik mulighed for at være i det hyggelige studiemiljø 24/7. Sprogskolens kollegium er af meget høj standard, og du har mulighed for at benytte skolens swimmingpool. ​​

Du har mulighed for at blive indlogeret i et enkelt-, dobbelt- eller tresengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Dine roommates vil være af samme køn og aldersgruppe som dig selv.​

OBS: Hvis du er 15 år gammel, kan du kun blive indlogeret hos en værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension. Værtsfamilierne er nøje udvalgt efter sprogskolens høje standarder og bor alle forholdsvis tæt på sprogskolen (max. 30 minutters transport på gåben eller med bus).

​Forplejning

​På sprogrejsen til Malaga vil prisen være inklusive helpension. Vær dog opmærksom på, at der ikke vil blive serveret frokost og aftensmad på lørdage (pga. udflugter) og frokost på søndage.

​Aktiviteter

I Malaga er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale aktiviteter.

Der vil være arrangeret sociale aktiviteter om formiddagen, som fx sightseeing, sport, bådtur, strandture, madlavningskursus, danseundervisning, kulturelle besøg og meget andet.​​ Om aftenen vil der ligeledes være arrangeret aktiviteter som fx velkomstfest, grillfest, filmaften, og tapasaften.

Ekskursioner

I programmet er der ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. 2 ugers sprogrejse og 2 heldagsekskursioner pr. 4 ugers sprogrejse. Ofte vil disse ekskursioner gå til fx Nerja, Granada, eller Marokko.

Transferservice

​Ved ankomst til Málaga Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Dette er inkluderet i sprogrejsens samlede pris. Ankomst og afrejse må gerne ske i tidsrummet 9-19.

I sprogrejsen til Malaga er følgende inkluderet:

 • Eurostudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen​
 • Transferservice fra/til Málaga Lufthavn (ankomst og afrejse må meget gerne ske i tidsrummet 9-19).​

 • Indlogering på sprogskolens kollegium i enkelt, dobbelt- eller tresengsværelse med helpension​

 • Niveautest ved ankomst​

 • Undervisningsmaterialer

 • 15 spansklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser​

 • Formiddags- og aftenaktiviteter ​

 • Kursusbevis ved afslutning​

 • Ekskursioner

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Malaga, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info