Programinfo: Cambridge, England

GO: 16-19 år​

Cambridge spiller og har gennem de sidste 800 år spillet en afgørende rolle på verdensscenen, når man taler om uddannelse. Byen er kendt for sine imponerende universitetsbygninger, den smukke flod Cam, dens grønne parker og dens typiske engelske atmosfære. Her er et levende natteliv, et stort udbud af caféer og pubber, spændende shoppingmuligheder og ikke mindst en ung og levende befolkning.
Cambridge har et socialt og kulturelt liv, specielt velegnet for unge mellem 16 og 19 år. Med et indbyggertal på ca. 100.000 plus 20.000 universitetsstuderende er byen lille nok til, at man føler sig sikker og afslappet, men stor nok til, at du aldrig vil kede dig. London er kun 100 kilometer væk og kan nås med tog på kun 45 minutter.

Se kort, fakta og mere info om Cambridge her.​

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage​

2-ugers sprogrejse

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

23/7 - 6/8 - 2017

​30/7- 13/8 - 2017

6/8 - 20/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

23/7 - 13/8 - 2017

6/8 - 27/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017

16/7 - 13/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 20.500,-

3 uger: kr. 27.500,-

4 uger: ​kr. 34.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

​Ridley Hall, hvor undervisningen finder sted, åbnede i år 1881 og er tilknyttet Cambridge Universitet. Skolen er bygget i viktoriansk stil, hvilket betyder, at den fremstår meget smuk. Ridley Hall er beliggende ca. 10 minutters gang fra Cambridge's hyggelige centrum. Sprogskolens faciliteter inkluderer en smuk lukket have, spisesal, undervisningslokaler, studielounge, aktivitets-, indlogerings- og trivselskontor samt gode udendørs sportsfaciliteter.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cambridge er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er indfødte, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

På denne sprogrejse kan du vælge mellem 20 eller 28 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Vælger du 28 lektioner, vil du som følge heraf deltage i færre af de andre sociale aktiviteter i programmet. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Prisen er den samme for både 20 og 28 lektioner pr. uge.

Indlogeringsmuligheder

På denne sprogrejse til Cambridge vil du enten blive indlogeret på sprogskolens 

on-campus eller off-campus kollegium med helpension.

On-campus kollegiet er beliggende samme sted som sprogskolen, på imponerende Ridley Hall. På on-campus kollegiet vil du som hovedregel blive indlogeret i enkeltværelse. Off-campus kollegiet ligger ca. 5 minutters gang fra sprogskolen, her bliver du ligeledes indlogeret i enkeltværelse. Dette kollegie er bestående af 100 enkeltværelser, og der er ca. et badeværelse per 4 studerende.

Der er få dobbeltværelser på begge kollegier, så rejser I to sammen kan I anmode om at dele et dobbeltværelse, og skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske, men vi kan ikke garantere at det er muligt.

Der er vaskefaciliteter på begge kollegier, og du kan vaske dit tøj gratis 1 gang om ugen.

Forplejning

Dette program omfatter helpension, dvs. at alle tre måltider er inkluderet. På on-campus kollegiet vil du få serveret alle dagens måltider i sprogskolens kantine. Hvis du blive indlogeret på off-campus kollegiet vil du indtage morgen- og aftensmad i kollegiets spisesal, mens frokosten vil blive serveret på selve sprogskolen.

Aktiviteter

I Cambridge er der ligeledes inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter. Eftermiddagsaktiviteter kan fx være sightseeing, shopping, sport, punting, kulturelle besøg osv. Aftenaktiviteterne vil ofte være student disco, talentshow, internationale aftener, sport, quiz og meget mere.

Bemærk, at hvis du vælger det intensive program med 28 engelsklektioner pr. uge vil du gå glip af nogle af de sociale eftermiddagsaktiviteter, da disse og ekstralektionerne indimellem finder sted på samme tid.

Ekskursioner

​I Cambridge er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som fx London og Oxford.

Transfer

Ved ankomst til London Heathrow, Gatwick eller Stansted lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cambridge og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 8 - 21.

I sprogrejsen til Cambridge er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen (ankomst og afrejse på søndage – helst i tidsrummet 8-21)

 • Kursusbevis ved afslutning

 • 1 heldagsekskursion om ugen (lørdage)

 • Eftermiddagsaktiviteter (mest for dem der har 20 lektioner/uge) og aftenaktiviteter hver aften (for alle)

 • 20 eller 28 engelsklektioner pr. uge á 45 minutter i international, niveauopdelt klasse

 • Undervisningsmaterialer

 • Niveautest ved ankomst

 • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i enkelt- eller dobbeltværelse eller på off-campus kollegium i enkeltværelse med helpension

 • Transferservice fra/til London Heathrow, Gatwick eller Stansted

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Cambridge, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info