Programinfo: Bournemouth, England

GO- 16-19 år​

​Bournemouth er én af de mest attraktive universitetsbyer i det sydlige England, og den er en meget populær ferieby for englændere, der ønsker at nyde de sydlige engelske himmelstrøg.

Bournemouth er beliggende med ca. 2 timers transport til London, så en weekendtur til Englands hovedstad vil sagtens kunne arrangeres.​​ Bournemouth har alt det, man har brug for på en sprogrejse - en lækker og indbydende strand, hyggelige butikker og gode shoppingmuligheder, cafeer, restauranter, barer, natklubber, parker, og et imponerende landskab.​Byen er en meget sikker destination, da byens størrelse ikke er overvældende, og lokalbefolkningen er vant til at håndtere turister med den bedste engelske service.​​

Denne destination er perfekt for dig, der ønsker at bo i sommerparadiset i det sydlige England.​

​Se kort, fakta og mere info om Bournemouth her.​

Rejseperioder 2017

Afrejse/ ankomst på søndage​

2-ugers sprogrejse

18/6 – 2/7 – 2017​

25/6 – 9/7 – 2017​

2/7 – 16/7 – 2017​

9/7 – 23/7 – 2017​

16/7 – 30/7 – 2017​

23/7 – 6/8 – 2017​

30/7 – 13/8 – 2017​

​3-ugers sprogrejse

18/6 – 9/7 – 2017​

25/6 – 16/7 – 2017​

2/7 – 23/7 – 2017​

9/7 – 30/7 – 2017​

16/7 – 6/8 – 2017​

23/7 – 13/8 – 2017​

4-ugers sprogrejse

18/6 – 16/7 – 2017​

25/6 – 23/7 – 2017​

2/7 – 30/7 – 2017​

9/7 – 6/8 – 2017​

16/7 – 13/8 – 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.400,-

3 uger: kr. 17.200,-

4 uger: ​kr. 22.300,-

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende på den hyggelige Wimborne Road, og skolen huser kun unge studerende, så man kan ikke undgå at møde andre unge fra hele verden. Sprogskolen byder på gode undervisningslokaler, grønne områder og meget mere. Denne skole er én af de mest anerkendte sprogskoler i Bournemouth med mere end 60 års erfaring, og der tilbydes engelskundervisning på seks forskellige niveauer.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Bournemouth er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering

På sprogrejsen til Bournemouth vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et dobbeltværelse.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.

Forplejning

På denne rejse til Bournemouth er der helpension inkluderet. Det betyder at du vil få morgenmad og aftensmad serveret ved din værtsfamilie og frokost i sprogskolens cafeteria. På dage med ekskursion vil du få en madpakke med.

Aktiviteter

I Bournemouth er der ligeledes inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale eftermiddags- og aftenaktiviteter. Eftermiddagsaktiviteterne vil ofte være bestående af sightseeing, gåture, biograf, kunstlektion, strandtur, sport osv.​​

Aftenaktiviteterne vil ofte være bestående af quiz, biograf, fest, strandture osv. Bemærk at der ikke vil være arrangeret aktiviteter hver eneste aften.​

Ekskursioner

I Bournemouth er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder, som fx London med besøg på the National Gallery og Trafalgar Square.

Transferservice

​Ved ankomst til London Heathrow vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til værtsfamilien i Bournemouth og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 8-20. Afrejse fra London Heathrow kan finde sted mellem kl. 5-16.​

I sprogrejsen til Bournemouth er følgende inkluderet​

  • EuroStudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen
  • ​Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn
  • Indlogering hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension​
  • Niveautest ved ankomst​
  • Undervisningsmaterialer​ 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse​
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​1 heldagsekskursion pr. uge
  • ​Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Bournemouth, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Anmeldelse fra tidligere deltager på Bournemouth programmet: ​

Marianne Fuglsang Andersen, sommeren 2013: 

Igen tusind tak for en fed tur til England. Jeg har fået så meget ud af turen ikke kun sprogmæssig men også som person. Jeg har lært meget om mig selv (…). Jeg har udviklet mig rigtig meget sprogmæssig, især da der ikke var mange andre dansker så jeg kunne ikke tale dansk hele tiden, så man fik det engelsk helt ind på rygsøjlen. (…) Alle som jeg mødte var rigtig søde og jeg fik hurtigt nogle gode venner.

​På skolen når vi skulle have aktiviteter var det at man kunne møde nye mennesker. Aktiviteterne var gode for de var hele tiden forskellige (…) og de (sprogskolen, red) var med på at lave sjov og ballade, så man nåede aldrig at lave de samme, da det var nogle forskellige som arrangerede dem. I weekenderne var der også udflugter og de var altid til forskellige steder, jeg kom til nogle steder som jeg nok aldrig ville have hørt om eller valgt, men de var spændene nok synes jeg. (…)

Mine lærer var gode til at holde undervisningen spændende og holdt os i gang (…)
Engelsk er blevet noget som jeg er blevet glad og god til. Normalt var jeg den dårligste i min klasse til engelsk men nu går det meget bedre og jeg forstår det meste på engelsk (…) Engelsk er blevet mit andet sprog og nu finder jeg det nemt at snakke sproget. (...)

Igen tusind tak, (…). Jeg vil aldrig glemme min tur og hvis jeg en dag kan vil jeg tage tilbage, da det har været mit livs bedste sommer. (…)

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info