Programinfo: Boston, USA

GO: 16+ (de fleste deltagere er cirka 16-22)​

Dette GO-program giver unge over 16 år en rigtig fin mulighed for at opleve, hvordan det er at bo og studere på et typisk amerikansk universitetscampus for en kortere periode. Sprogkurset her foregår nemlig på Pine Manor College Campus i udkanten af Boston (Chestnut Hill) - et hyggeligt og trygt område kun 20-30 minutter fra Boston downtown med offentlig transport.

De unge indlogeres på universitetets kollegieværelser og går på sprogkursus i de moderne klasseværelser på universitetet, som kun er 3 minutters gang fra kollegiet. Campus er desuden omgivet af et smukt skovområde, og der er kun 10 minutters gang til den nærmeste sporvognsstation.

Skolen udbyder et omfattende aktivitets- og ekskursionsprogram hver uge, hvorfra de unge kan tilkøbe enkeltaktiviteter og -ekskursioner, som det passer dem, efter ankomst. Dette giver lidt ekstra frihed til de unge til selv at vælge hvad de ønsker at deltage i.

Dette program er godt for selvstændige, ansvarlige unge med masser af rejse- og oplevelseslyst, som ønsker visse faste rammer, men også frihed til at lave ting på egen hånd.

Se kort, fakta og mere info om Boston her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

2 ugers sprogrejse

25/6 - 8/7 - 2017

2/7 - 15/7 - 2017

9/7 - 22/7 - 2017

16/7 - 29/7 - 2017

23/7 - 5/8 - 2017

30/7 - 12/8 - 2017

​3 ugers sprogrejse

25/6 - 15/7 - 2017

2/7 - 22/7 - 2017

9/7 - 29/7 - 2017

16/7 - 5/8 - 2017

23/7 - 12/8 - 2017

4 ugers sprogrejse

25/6 - 22/7 - 2017

2/7 - 29/7 - 2017

9/7 - 5/8 - 2017

16/7 - 12/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: Kr. 15.900,-

3 uger: Kr. 21.800,-

4 uger: ​Kr. 27.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Enkeltværelse kan bookes mod gebyr på 600 kr./uge

Sprogskolen

​Dette program er arrangeret af en i USA meget anerkendt sprogskole med mange års erfaring. Personalet er ungt, innovativt tænkende og imødekommende. Dette program finder sted på universitetet Pine Manor College, som er kendt for at være et af de bedste universiteter i New England. Både undervisningslokalerne og kollegieværelserne består i moderne og indbydende faciliteter, og klasselokalerne er kun ca 3 minutters gang fra de anvendte kollegieværelser. Så alt er praktisk samlet på ét sted. Alle klasseklokaler er moderne og veludstyrede med interaktive whiteboards, wifi mm.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Boston er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er indfødte, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Undervisningen på dette program har fokus på både at tale, lytte, skrive og læse engelsk, herunder grammatik, udtale og udvidelse af ordforråd. Der vil desuden være fokus på kulturforståelse og samarbejde på tværs af kulturer.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil få 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Der er maks. 15 elever per hold.

Indlogering

Du blive indlogeret i et dobbeltværelse på sprogskolens on-campus kollegium. On-campus kollegiet er beliggende samme sted som sprogskolen på det flotte Pine Manor College Campus. Du vil dele gang med omtrent 11 andre elever, som du også vil dele badeværelser og fællesrum med. Der er vaskefaciliteter på kollegiet. Du behøver ikke medbringe sengetøj og håndlæder, da kollegiet sørger for dette.

Kollegiet ligger kun 10 minutters gang fra sporvognsstationen i Chestnut Hill.

OBS: Det er muligt at booke et enkeltværelse mod et ekstra gebyr på 600 kr./uge.

Forplejning

Dette program omfatter helpension (fra mandag-fredag) og halvpension (brunch og aftensmad) i weekenden, hvilket betyder at der er 3 måltider inkluderet fra mandag til fredag og 2 måltider lørdag-søndag. Alle måltider serveres i on-campus kollegiets kantine, som ligger tæt ved kollegieværelserne.

Opsyn

Dette program er egnet for selvstændige og ansvarlige unge, som ​kan håndtere frihed under ansvar. Det er ikke obligatorisk at deltage i de udbudte aktiviteter, og de unge har frihed til at færdes på egen hånd, som de ønsker det. Der er dog 24 timers opsyn på kollegiet og man kan få kontakt med personalet til enhver tid.

Aktiviteter

Der er 2 gratis aktiviteter per uge inkluderet i prisen (fx filmaften, madklub, frivilligt arbejde, cooking class mm.) . Herudover tilbyder skolen et omfattende aktivitetsprogram hver uge, hvor de unge kan tilkøbe de aktiviteter, som de ønsker at deltage i fra uge til uge. Disse aktiviteter kan fx omfatte: Red Sox baseball-kamp, Celtics basketball-kamp, Six Flags-tur, Museum of Fine Arts mm.

Bemærk, at det er ikke obligatorisk at deltage i de gratis aktiviteter, men derimod en valgfri mulighed.

Ekskursioner

​På dette program er der ikke inkluderet ekskursioner, men skolen vil hver uge have spændende ekskursioner på programmet, som fx Cape Cod, New York, strandture, Newport mm., som man kan tilkøbe fra uge til uge, når først man er ankommet.

Transfer

Ved ankomst til Logan International Airport vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-21.

I sprogrejsen til Boston er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse (max 15 elever per hold)

 • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i dobbeltværelse med helpension (man-fre) og halvpension i weekenden

 • Niveautest ved ankomst

 • Kursusbevis ved afslutning

 • 2 aktiviteter per uge (samt mulighed for at tilkøbe mange flere aktiviteter efter ankomst)

 • Undervisningsmaterialer

 • Transferservice fra/til Logan International Airport

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Boston, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info