Programinfo: Berlin, Tyskland

GO: 16-19 år​

Tysklands pulserende hovedstad. Gamle Berlin-rejsende vil næppe genkende byen - nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og der bygges stadig.​

Du kan stadigvæk finde den specielle Berlin atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauer Berg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes til en kop kaffe.

​​Et besøg i Berlin burde være et "must" for enhver skoleelev eller studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted.

​​Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pusten fra selv den mest hærdede storbyrejsende.​

Se kort, fakta og mere info om Berlin her.​

Rejseperioder 2017

Afrejse/ ankomst på søndage

2-ugers sprogrejse

25/6 – 9/7 - 2017​ - Udsolgt!

2/7 – 16/7 - 2017​

9/7 – 23/7 - 2017​

16/7 – 30/7 - 2017​

23/7 – 6/8 - 2017

30/7 – 13/8 - 2017​

​3-ugers sprogrejse

25/6 – 16/7 - 2017 - Udsolgt!

2/7 – 23/7 - 2017

9/7 – 30/7 - 2017

16/7 – 6/8 - 2017​

23/7 – 13/8 - 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 13.900,-

3 uger: kr. 20.225,-

4 uger: ​kr. 26.525,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Skolen er ideel for den studerende, som ønsker at lære tysk samtidig med at bo i et af Berlins mest moderne kvarterer - Prenzlauer Berg. Sprogskolen er beliggende omgivet af små caféer, hyggelige små butikker, heriblandt mange design- og secondhandbutikker. Her er kun en kort gåtur til den berømte “Mauer Park”, hvor man kan opleve et stort stykke af Berlinmuren i trendy og kreative omgivelser.​​

Sprogskolen er én af de mest anerkendte og smukkeste sprogskoler i Berlin, og dens campus dækker et område på over 9000m2 med 50 kollegielejligheder, 40 klasseværelser, lounge, restauranter, kantine og en skøn have, der er perfekt til afslapning mellem undervisningen og aktiviteterne.​

Undervisningen

Undervisningen i Berlin er som på alle vore andre sprogrejse programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Vær opmærksom på at man på denne sprogrejse ikke må være absolut begynder i tysk, dvs. man skal have haft tysk i skolen i mindst et år forud for rejsen.

Indlogeringsmuligheder

Du vil blive indlogeret på sprogskolens lækre on-campus kollegium. Kollegiet er bestående af små lækre studio-lejligheder, der er beliggende samme sted som selve sprogskolen. Du vil her blive indlogeret i et flersengsværelse med halvpension og dele værelse sammen med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Forplejning

På denne sprogrejse er der halvpension inkluderet. Det betyder at du vil få morgen- og aftensmad serveret i sprogskolens lækre cafeteria. ​

Aktiviteter

På sprogrejsen til Berlin er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitet pr. dag, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, tur til Neuer See med mulighed for at ro og meget mere.​​Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach​volley, barbecue i haven, tur til lokal pub, havefest og meget andet. ​​Der er arrangeret 2 daglige aktiviteter - bemærk dog, at det er frivilligt, om man ønsker at deltage i disse.

Transferservice​

Ved ankomst til Berlin Tegel Lufthavn, Berlin Schoenefeld Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til sprogskolen i Berlin, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske mellem 9-18.​

Ekskursioner

​Der er inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam & Sanssouci Slot.​Der kan forekomme mindre betalinger ved visse aktiviteter, som fx €2 til museumsbesøg. Det forsøges at holde disse udgifter på et absolut minimum.

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet:

 • EuroStudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen
 • ​Transferservice fra/til Berlin Tegel, Berlin Schoenefeld, Berlin ZOB (busstation) eller Berlin HBF (togstation) (ankomst skal ske i tidsrummet 9-18)​
 • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i flersengsværelse med halvpension​
 • Niveautest ved ankomst​
 • Undervisningsmaterialer​
 • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 studerende pr. klasse​
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
 • 1 heldagsekskursion hver lørdag​
 • Kursusbevis ved afslutning​

Vær opmærksom på, at sprogskolen ved ankomst opkræver et rengøringsgebyr på €30 samt et depositum på €100 (som betales tilbage, hvis intet er ødelagt ved afrejse). Disse beløb er således ikke inkluderet i prisen

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Berlin, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 15-20 år under programtypen GO. For unge, som er fyldt 18 år, er programtypen voksne også en mulighed.

Anmeldelse fra tidligere deltager på Berlin-programmet:

Simone Broe, sommeren 2012: 

Fra jeg tilmeldte mig til min sprogrejse på EuroStudy's hjemmeside til jeg sad hjemme i Danmark igen, oplevede jeg kun service og tryghed fra dem. Man kan altid komme i kontakt med dem, og de hjælper meget gerne, hvis man har spørgsmål.

Sprogskolen i Berlin og undervisningen kan jeg ikke sige noget dårligt om overhovedet. (…)

Der var frivillige aktiviteter både formiddag og aften, og det var her man rigtigt så byen og mødte mange af de andre på skolen. Man får en masse venner fra hele verden, og udover at blive bedre til sproget, kommer man også hjem med en masse oplevelser i bagagen.

Man lærer og oplever rigtig meget i løbet af en sprogrejse, og jeg kan klart anbefale alle at vælge at rejse med EuroStudy!

Igen tak.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info