Sprogkurser for sproglærere​

​Eurostudy udbyder sprogkurser, som er specifikt henvendt til sproglærere. Dette er en virkelig god mulighed for:

  • at vedligeholde og forbedre sprogkompetencerne
  • holde motivationen for at undervise i sproget ved lige
  • og samtidigt få en spændende oplevelse dér hvor sproget tales

Vi arbejder med lokale sprogskoler i det meste af verden og har sprogkurser for undervisere i følgende sprog: engelsk, spansk, fransk, tysk og portugisisk.

Hvordan adskiller disse kurser sig fra almindelige sprogkurser?

På sprogkurserne for lærere er der specifik fokus på at lære sproget fra dét aspekt, at man som lærer selv skal lære det fra sig efterfølgende. På disse kurser bliver du som underviser opdateret ift. up-to-date udvikling inden for sprogundervisning, du får udvidet dine undervisningsteknikker, og du bliver guidet til at reflektere over din egen undervisningskontekst og hvordan du bedst kan motivere dine elever. Kurserne omfatter alt fra kompleks grammatik til indblik i hvordan du integrerer kultur, historie og politik i din sprogundervisning, således at timerne bliver både spændende og relevante.

Der er et betydeligt nationalitetsmix på disse hold, så du vil kunne sparre og dele erfaringer med kolleger fra mange forskellige lande. Og herudover får du selvfølgelig forbedret dine sprogkompetencer og din kulturelle indsigt betydeligt – både ifm. undervisningen, men naturligvis også uden for klasselokalet, hvor du har mulighed for at deltage i sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner med andre deltagere.

Certificeringer inden for sprogundervisning

Der eksisterer diverse internationalt anerkendte certificeringsprogrammer inden for sprogundervisning, som udbydes af nogle af de sprogskoler, vi arbejder med. 

Hvad angår engelsk, findes der fx CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages), TKT (Teaching Knowledge Test), og DELTA (Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages)

For spansk findes der Español como Lengua Extranjera (ELE). På nogle sprogskoler udbydes der ikke deciderede certificeringer, men stadig specifikke kurser for lærere, som beskrevet ovenfor. 

På alle vores sprogkurser for undervisere får du efter endt kursus naturligvis et kursusbevis der angiver nøjagtigt hvilken type kursus (med eller uden certificering) du har gennemført. 

Du kan herunder finde en liste over de destinationer, hvor der udbydes sprogkurser for sproglærere. Nogle har links til den generelle programinfoside med mere info om skolen, indlogering, kurser osv., mens ved dem uden links, bedes du kontakte Eurostudy på eurostudy@eurostudy.dk for mere info.​

Engelsk

  • Whitsundays, Australien (CELTA)

  • Berkeley, USA
  • Boston, USA
  • New York, USA
  • San Diego, USA
  • San Fransisco, USA

Fransk

Spansk

Tysk

Portugisisk

  • Lissabon, Portugal

​Eksempler på priser

2 uger

Paris, Frankrig (25/5 - 8/7-2017)

26 fransk lektioner pr. uge, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: kr. 12.900,-

Brighton, England

30 lektioner pr. uge, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: kr. 13.300,-

30 lektioner pr. uge, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: kr. 11.200,-

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info