Programinfo: York​, England

50+

York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”.

Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalderlige mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa.​I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeér, butikker og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen.

Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.​

​Se kort, fakta og mere info om York her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

14/5 – 28/5 – 2017​

13/8 – 27/8 – 2017​

5/11 – 19/11 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.700,-

Der er også mulighed for 3 eller 4 ugers sprogrejse,

kontakt os venligst for information og priser.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i York er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og derefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I 50+ sprogrejsen til York er der inkluderet 20 lektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering

I York vil man blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Du får en unik mulighed for at øve dit engelske, ved at bo ved en værtsfamilie, så denne indlogering er perfekt for dig der virkelig vil udvikle dit sprog.

Forplejning

På denne sprogrejse vil der være inkluderet halvpension. Du vil få serveret morgen- og aftensmad hos værtsfamilien.

Aktiviteter/Ekskursioner

På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende.

Transferservice

Ved ankomst til Manchester Airport vil deltagerne blive afhentet af en fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes vil der være transfer ved afrejse. Ankomst skal ske på søndage mellem 10-18, og afrejse på søndage i tidsrummet 11-18.

I sprogrejsen til York er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
 • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • 50+ Engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge​
 • Standard undervisningsmaterialer​
 • Fuldt 50+ eftermiddagsprogram fra mandag til fredag med mange spændende aktiviteter og udflugter​
 • Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
 • Airport transfer ved ankomst og afrejse til Manchester Lufthavn (særlige tider for ankomst skal overholdes)​
 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info