Programinfo: St. Julians, Malta

50+​

Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse.

Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand og er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær destination i sommerperioden.​

Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet, og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd.

​Se kort, fakta og mere info om St. Julians her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

5/3 – 19/3 – 2017​

9/4 – 23/4 – 2017​

7/5 – 21/5 – 2017​

10/9 – 24/9 – 2017​

8/10 – 22/10 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 17.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Skolen er en af de mest anerkendte på Malta, og den har mange flotte faciliteter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig, og den er kendt i branchen som værende en af de mest seriøse på Malta. Sprogskolens placering er unik i St. Julians, en af de mest populære byer på Malta.

Her er blandt andet en lækker badestrand, gode shoppingmuligheder, gastronomiske oplevelser samt en lang række muligheder for at folde sig ud i det maltesiske kulturliv.​Selve sprogskolen har 52 klasselokaler, og om sommeren kan den huse ca. 500 internationale studerende på en gang. Sprogskolen har gennem de senere år fået et kæmpe løft, og den fremstår i dag som en af de mest velholdte sprogskoler på Malta.

Undervisningen

Undervisningen på Malta er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er engelsktalende universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens engelskniveau. På 50+ sprogrejsen til Malta er inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering/forplejning

Man vil blive indlogeret på sprogskolens eget lækre George Urban Boutique Hotel****, der er beliggende lige over for sprogskolen.

Her vil man blive indlogeret i et enkeltværelse med morgenmad inkluderet. Hotellet har en god central beliggenhed i hjertet af St. Julians, der er swimmingpool på taget, lækker restaurant og meget mere. Hotellet blev åbnet i 2011, og fremstår derfor meget indbydende og smagfuldt indrettet.

Aktiviteter

​På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen, og aktiviteter om eftermiddagen og i weekenden. Aktiviteterne om eftermiddagen og i weekenden er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende. Du vil få udleveret et detaljeret aktivitetsprogram ved ankomst.

Transferservice​

Ved ankomst til Malta Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til logiet,  og du vil ligeledes blive kørt fra logi til lufthavn ved hjemrejse.

I sprogrejsen til Malta er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
 • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • ​50+ Engelskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge (max 6 kursister pr. klasse)​
 • ​Standard undervisningsmaterialer​
 • ​Stort aktivitetsprogram med mange spændende udflugter og aktiviteter for 50+​
 • ​Indlogering på sprogskolens hotel**** i enkeltværelse med morgenmad​
 • ​Transferservice ved ankomst til og afrejse fra Malta​
 • ​Kursusbevis ved afslutning ​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info