Programinfo: Rom, Italien

50+​

​Rom, den evige by, er hjertet i en af de ældste civilisationer i verden, fødestedet for mange folkeslag og kulturer. Hundredvis af forfattere, digtere og kunstnere fra enhver periode, og fra forskellige egne af verden har brugt byens skønhed, dens farve, dens kunst og dens atmosfære til at samle inspiration.​

Rom er ikke kun en by fuld af monumenter, paladser og museer, det er også en moderne by, som tilbyder en spændende atmosfære til de mennesker, der bor der og de tusindvis af mennesker, der kommer for at besøge byen hvert år.

Rom er historie, kunst, arkitektur, musik, skuespil, farver, smag, liv og prægtige omgivelser.​Rom er ligeledes kendetegnet ved dens indbyggere, som siden oldtiden har været kendt for deres gæstfrihed, nysgerrighed, og den glæde de har ved at møde mennesker med et andet sprog og en anden kultur.​

Se kort, fakta og mere info om Rom her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage.

2-ugers sprogrejse

7/5 – 20/5 – 2017​

18/6 – 1/7 – 2017​

10/9 – 23/9 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Rom er en af de mest anerkendte i Italien, og den har siden 1974 været godkendt af Det Italienske Undervisningsministerium til undervisning af udlændinge. Skolen er beliggende tæt på det hyggelige historiske centrum af Rom, og den skaber de bedste rammer for et sprogophold i denne fantastiske by.

Sprogskolen er desuden anerkendt af en lang række internationale organisationer, der garanterer undervisningsniveau og kvalitet i topklasse.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen til Rom er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil ens italienskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. På sprogrejsen er der inkluderet 20 italiensklektioner á 45 minutter pr. uge. Vær opmærksom på at der er et ekstra gebyr på 20 euro for undervisningsmaterialer, som ikke er inkluderet i sprogrejsens samlede pris.

Indlogering

Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil der blive serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilierne.

Forplejning

På denne rejse til Rom vil der være halvpension inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil der blive serveret morgen- og aftensmad, hvorimod du selv skal arrangere frokost.

Aktiviteter / Ekskursioner

På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram. Du vil typisk have undervisning om formiddagen fra 9-12.20 og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende.

Aktivitetsprogrammet er fyldt med spændende udflugter, 2 seminarer i italiensk kunsthistorie og en madlavningslektion hvor I efterfølgende vil spise middag sammen. Alle aktiviteterne vil give dig en unik mulighed for at øve dit italienske.

Transferservice​

Ved ankomst til Rom Lufthavn vil man blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe en frem til det valgte logi. Du vil ligeledes blive kørt til lufthavnen ved afrejse. Denne service er inkluderet i den samlede pris.

I sprogrejsen til Rom er følgende inkluderet:

 • EuroStudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen​
 • ​Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • ​50+ Italienskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge​
 • ​Standard undervisningsmaterialer​
 • ​2 guidede ture i Rom​
 • ​2 seminarer om kunsthistorie​
 • ​Ekskursion i weekenden til fx Pompei og Napoli​
 • ​1 udflugt med bus til fx Villa Adriana (tivoli) eller til Castelli Romani området​
 • ​1 madlavningslektion og efterfølgende middag.​
 • ​Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension​
 • ​Transfer ved ankomst og afrejse​
 • ​Kursusbevis​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+,  erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info