Programinfo: Nerja, Spanien

50+​

​Nerja er en lille by med 20.000 indbyggere beliggende på Costa del Sol, ca. 50 minutters kørsel fra Málaga. Byen er omgivet af bjerge og smukke strande og byder de besøgende på et dejligt klima med en middeltemperatur på omkring 20 grader året rundt.

Der har boet folk i Nerja siden stenalderen, men byen har sit navn og oprindelse fra araberne, som kaldte byen Narixa. Den venlige befolkning, deres traditioner og byens placering gør Nerja til det ideelle sted for en sprogrejse, for dem, der sætter rolige omgivelser og overskuelighed i højsædet.

Se kort, fakta og mere info om Nerja her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage.

2-ugers sprogrejse

12/2 – 25/2 – 2017

5/3 – 18/3 – 2017

16/4 – 29/4 – 2017

7/5 – 20/5 – 2017

4/6 – 17/6 – 2017

16/7 – 29/7 – 2017

20/8 – 2/9 – 2017

17/9 – 30/9 – 2017

15/10 – 28/10 – 2017

5/11 – 18/11 – 2017​

​Priser 2017

2 uger: kr. 13.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Nerja er beliggende i hjertet af den gamle bydel, i en typisk andalusisk bygning, med kun få minutters gang til logier, forretninger og strande. Skolen består af 12 klasselokaler, en boghandel, et bibliotek, et multimedierum og en café. Sprogskolen har desuden smukke og charmerende omgivelser i form af deres egen eksotiske have med mange smukke og spændende planter, og alt kan benyttes af de studerende. Skolen er den mest anerkendte af sin slags i Nerja, og den har ligeledes både internationale og nationale anerkendelser.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Nerja er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil ens spanskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens spanskniveau. På 50+ sprogrejsen til Nerja er der inkluderet 15 spansklektioner pr. uge i hold med max 10 studerende.

Indlogering

Sprogskolens hotel er beliggende i det gamle kvarter i Nerja, og her er 30 værelser til kursisterne. Hotellet er beliggende med få minutters gang fra sprogskolen og den smukke strand. Hotellet har smuk tagterrasse med swimmingpool, elevator, aircondition, køkkenfaciliteter og meget mere.

Du vil blive indlogeret i et enkeltværelse.

Forplejning

På denne 50+ rejse til Nerja er halvpension inkluderet i prisen. Halvpension består af morgenmad på hotellet, og enten frokost eller aftensmad på en restaurant tæt på skolen.

50+ Aktivitetsprogram

På denne 50+ rejse er der inkluderet et stort og varieret aktivitets- og udflugtsprogram. Der vil være en hel- og halvdags udflugt om ugen. Fx kan en af udflugterne gå til den nærliggende by Malaga. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ deltagerer.

Transferservice

Ved ankomst til Málaga Lufthavn vil deltagerne blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dem frem til logiet i Nerja. Ligeledes vil der være transfer tilbage til lufthavnen ved afrejse. Alt dette er inkluderet i sprogrejsens pris.

I sprogrejsen til Nerja er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
 • 50+ spanskkursus med 15 spansklektioner pr. uge på hold med max 10 studerende
 • Kursusbevis
 • Fuldt 50+ aktivitetsprogram mandag til fredag
 • 1 heldagsekskursion i weekenden
 • 1 halvdagsekskursion pr. uge
 • Indlogering i enkeltværelse på hotel, med halvpension
 • Transferservice t/r fra Málaga Lufthavn

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info