Programinfo: Chester, England

50+​

Chester er beliggende i det vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv. 

Nogle af Chester’s mest berømte kendetegn er de 700 år gamle sort/hvide Rows, som er to-etagers shoppinggallerier, samt den smukke 1000 år gamle katedral, der er verdensberømt for dens unikke korstole smykket med flotte billedudskæringer. Disse illustrerer middelalderlige scener fra engelske sagn og episoder fra Bibelen. Chester har desuden et bredt udvalg af restauranter og pubber, biografer, teatre, mange museer, en billedskøn flod samt en dejlig park til afslapning. Chester har et indbyggertal på ca. 120.000.

Se kort, fakta og mere info om Chester her.

Rejseperioder 2017

2-ugers sprogrejse

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage.

16/4 - 29/4-17

21/5 – 3/6-17

4/6 – 17/6-17

18/6 – 1/7-17

20/8 – 2/9-17

​​

3-ugers sprogrejse

30/4 - 20/5-17

3/9 - 23/9-17

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.200,- 

3 uger: kr. 20.100,- 

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen er meget centralt beliggende ved et lille torv midt i det smukke Chester. Skolen er den eneste af sin art i Chester, og de studerende vil derfor kunne opnå en maksimal indlevelse i lokalsamfundet og den engelske kultur. Skolen består af 3 bygninger, alle beliggende i samme område. Skolen har en maksimumkapacitet på ca. 150 elever, hvilket gør den til en middelstor sprogskole. Sprogskolen har desuden mange års medlemsskab af en lang række internationale sammenslutninger af sprogskoler, der sikrer høj kvalitet og et udsøgt produkt.

Undervisningen

Undervisningen på 50+ sprogrejsen til Chester er som på alle vore andre sprogrejse programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er indfødte, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens engelskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. På sprogrejsen til Chester er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogeringsmuligheder

Du vil blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. 

Forplejning

På denne sprogrejse til Chester er der halvpension inkluderet i prisen. Måltiderne vil blive serveret hos værtsfamilien og består af morgen- og aftensmad. 

Aktiviteter

På denne 50+ rejse er der et fuldt arrangeret aktivitets- og udflugtsprogram inkluderet. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne om eftermiddagen er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit engelske i praksis.

Transferservice

Ankomst skal ske til enten Manchester- eller Liverpool Airport. Herfra vil man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes vil der være transfer ved afrejse.​ Ankomst skal ske på søndage, og afrejse på lørdage.

I sprogrejsen til Chester er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
 • 20 engelsklektioner pr. uge i klasse med max 10 deltagere 50+
 • Aktivitetsprogram med 3 halvdagsaktiviteter pr. uge
 • 1 heldagsekskursion i weekenden
 • Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension
 • Kursusbevis ved afslutning​
 • Transferservice

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info