Programinfo: Chester, England

50+

​Chester er beliggende i det vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv.

Nogle af Chester’s mest berømte kendetegn er de 700 år gamle sort/hvide Rows, som er to-etagers shoppinggallerier, samt den smukke 1000 år gamle katedral, der er verdensberømt for dens unikke korstole smykket med flotte billedudskæringer. Disse illustrerer middelalderlige scener fra engelske sagn og episoder fra Bibelen. Chester har desuden et bredt udvalg af restauranter og pubber, biografer, teatre, mange museer, en billedskøn flod samt en dejlig park til afslapning. Chester har et indbyggertal på ca. 120.000.

Se kort, fakta og mere info om Chester ​her, og se detaljeret info om programmet herunder.


PRISER FOR 2018 KOMMER SNART

​​

Sprogskolen

Sprogskolen er meget centralt beliggende ved et lille torv midt i det smukke Chester. Skolen er den eneste af sin art i Chester, og de studerende vil derfor kunne opnå en maksimal indlevelse i lokalsamfundet og den engelske kultur. Skolen består af 3 bygninger, alle beliggende i samme område, og deres maksimumkapacitet er på 150 elever, hvilket gør den til en middelstor sprogskole. Sprogskolen har desuden mange års medlemsskab af en lang række internationale sammenslutninger af sprogskoler, der sikrer høj kvalitet og et udsøgt produkt, og skolen er flere gange blevet kåret til den bedste sprogskole i England.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Chester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle elever får en niveautest på første kursusdag, ud fra hvilken de bliver placeret på et hold med et passende niveau. 

På 50+-programmet er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På dette program kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder, nemlig værtsfamilie eller hotel:

Værtsfamilie

Du kan vælge at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med morgenmad eller halvpension. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Måltiderne vil blive serveret hos værtsfamilien og består af morgenmad eller morgen- og aftensmad (ved valg af halvpension). 

Hotel

Du kan også vælge at blive indlogeret i et enkeltværelse på hotel med morgenmad inkluderet. Her kan vælges mellem Express by Holiday Inn eller MacDonald New Blossoms Hotel. 

Priser for indlogering vises ved brug af vores prisberegner.

Aktiviteter og ekskursioner​​

Der er et omfattende aktivitets- og ekskursionsprogram inkluderet. Du vil typisk have undervisning om formiddagen og aktiviteter om eftermiddagen. Aktiviteterne er specielt henvendt til sprogskolens 50+ studerende og giver dig en unik mulighed for at øve dit engelske i praksis.

Der er to eftermiddagsaktiviteter og én halvdagsekskursion hver uge. Der er 1 heldagsekskursion i weekenden på en 2 ugers sprogrejse, og 2 heldagsekskursioner på en 3 ugers sprogrejse. Der er også ugentlige valgfri aktiviteter mod ekstra betaling.​

Transfer-service

Ankomst skal ske til enten Manchester- eller Liverpool Airport. Herfra kan man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe en frem til logiet. Ligeledes kan der vælges transfer ved afrejse.​ Ankomst skal ske på søndage, og afrejse på lørdage.

Rejseperioder

2 uger

22/4-5/5 - 2018

6/5-19/5 - 2018

20/5-2/6 - 2018

19/8-1/9 - 2018

23/9-6/10 - 2018

3 uger

3/6-23/6 - 2018

2/9-22/9 - 2018

I sprogrejsen til Chester er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst til sprogskolen
  • 20 engelsklektioner a 45 min. pr. uge i klasse med max 10 deltagere i alderen 50+
  • Undervisningsmaterialer
  • Aktivitets- og ekskursionsprogram som beskrevet
  • Kursusbevis ved afslutning​

Pris & tilmelding

Priserne for 2018 får vi i løbet af september/oktober og de vil blive tilgængelige snarest muligt. Hvis du ønsker nærmere info om et 2018-program allerede nu, så er du meget velkommen til at kontakte os. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum. Se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for 50+, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56 71 65 66 eller skrive til os på eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info