Programinfo: Cádiz

50+​

Cádiz er én af de smukkeste og hyggeligste spanske byer med en historie, som strækker sig tilbage til år 1.100 f. kr. Nyd en gåtur gennem de elegante torve og gader i byen, nyd den spanske atmosfære og slap helt af. En ægte spansk, uspoleret perle!

Cádiz har en gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3.100 solskinstimer om året. Disse timer kan med stor fordel nydes på Cádiz’s imponerende lange hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de smukkeste strande i Spanien. 

Cádiz er efter spanske forhold en lille by med kun 150.000 indbyggere, hvilket skaber en tryg og sikker atmosfære, og med næsten alt i gå-afstand. Mange andre spansker byer er blevet ødelagt af masseturisme, men denne perle er en undtagelse. 

Vil man opleve ægte spansk gastronomi, kultur, Europas flotteste sandstrande, så er Cádiz det helt rigtige sted at tage til.

Se kort, fakta og mere info om Cádiz her. 

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage, og afrejse på lørdage.​

2-ugers sprogrejse

23/4 - 6/5 - 2017

11/6 - 24/6 - 2017

19/11 - 2/12 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 11.000

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i den gamle og hyggelige bydel i Cádiz, ca. 20 minutters gang fra byens tog- og busstation, og 5 minutters gang fra stranden. Området byder på et utal af tapasbarer og caféer, hvor man kan nyde denne fantastiske bydel. Skolen har til huse i en traditionel bygning i 3 etager med front ud til et hyggeligt og stemningsfuldt torv, hvor pauserne med stor fornøjelse kan tilbringes. 

Skolen har 7 gode klasselokaler og er således en lille sprogskole med stor personlighed! Sprogskolen er desuden én af de meget anerkendte i den sydlige del af Spanien.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cádiz er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens spanskniveau blive testet, og herefter vil man blive placeret i den klasse, der passer bedst til ens spanskniveau. På 50+ sprogrejsen til Cádiz er der inkluderet 20 generelle spansklektioner pr. uge, og derudover får du ekstra 2 ekstra lektioner om ugen i spansk historie og kultur. 

Indlogering

På 50+ sprogrejsen til Cádiz vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil der blive serveret morgenmad og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering ved en værtsfamilie giver dig rig mulighed for at øve dit spanske, og komme helt tæt på den spanske kultur.

Forplejning

På denne sprogrejse er der halvpension inkluderet. Du vil få serveret morgenmad og aftensmad ved værtsfamilien.​

Aktiviteter/Ekskursioner

​På denne 50+ sprogrejse er der inkluderet et stort aktivitet- og ekskursionsprogram. 

Alle aktiviteterne er specielt henvendt til 50+ deltagerne på sprogskolen. Der er et bredt udvalg af aktiviteterne og kan fx være salsa-undervisning, kreativ workshop, og debataftener. Udflugterne kan fx være byvandring, udflugt til Sevilla, Gibraltar eller Cordoba. 

Transfer

Ved ankomst til Jérez eller Sevilla Lufthavn vil man blive afhentet af fra sprogskolens personale, som vil bringe én frem til logiet. Du vil ligeledes få transport tilbage til lufthavnen ved afrejse.

I sprogrejsen til Cádiz er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • ​Niveautest ved ankomst til sprogrejsen
 • ​50+ Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
 • ​Standard undervisningsmaterialer
 • Eftermiddagsaktiviteter
 • ​Udflugter
 • ​Logi hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension
 • Airporttransfer ved ankomst og afrejse til Sevilla eller Jèrez Lufthavn og til værtsfamilien
 • ​Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info