Programinfo: Antibes, Frankrig

50+​

I hjertet af Côte d' Azur, mellem Nice og Cannes, ligger den hyggelige by Antibes. Livlige boulevarder, hyggelige små snævre gader, fremragende strande, solbadede terrasser, shopping, gæstfri befolkning. Her er alt til den perfekte sprogrejse! Foruden ovenstående byder Antibes på en verdensberømt jazzfestival, den største yachthavn ved Middelhavet og enhver form for vandsport. Antibes er hjembyen for det traditionelle middelhavsliv med provencalske markeder, travle, små gader og historiske huse fulde af charme.

Se kort, fakta og mere info om Antibes her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

2-ugers sprogrejse

12/2 – 25/2 – 2017​

23/4 – 6/5 – 2017​

7/5 – 20/5 – 2017​

25/6 – 8/7 – 2017​

6/8 – 19/8 – 2017​

22/10 – 4/11 – 2017​

Tidligere deltager Helle fortæller:

"God information inden afrejse, god information både på skolen og ved beboelsen. En fantastisk oplevelse at få lov at bruge sin tid på at koncentrere sige om et yndlingssprog. Jeg fik ovenikøbet byttet mine ekskursioner fra 50+ kurset ud med intensivundervisning efter eget ønske og aftale med skolen på stedet. Jeg ønsker mig en tur til :-)"

- Helle, foråret 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 13.500,- (For rejseperioden 12/2-25/2 eller 22/10-4/11)​

​2 uger: kr. 14.600,- (For rejseperioden 23/4 – 6/5 eller 7/5-20/5)​

​2 uger: kr. 16.800,- (For rejseperioden 25/6-8/7)​

​2 uger: kr. 21.800,- (For rejseperioden 6/8 – 19/8)​

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Antibes er en af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hvert år mange 50+ kursister fra hele verden. Sprogskolen er beliggende i hjertet af Antibes, 800 meter til centrum og 1,5 km fra de smukke strande.​

Sprogskolen er beliggende i en smuk provencalsk bygning, som er omgivet af en imponerende have med tusindvis af blomster. Skolen har 13 indendørs- og 4 udendørs klasselokaler, bibliotek, terrasse med havudsigt, trådløst internet og meget mere. Underviserne på skolen er alle universitetsuddannede, og de har stor erfaring i at undervise udenlandske studerende i deres modersmål.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Antibes er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil ens franskniveau blive testet, og derefter vil man blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til ens niveau. Placeringen sker udelukkende efter sprogniveau, og man kan derfor godt komme i klasse med voksne under 50 år.  

Der er inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge i klasse med max 6 kursister. ​​Undervisningen finder sted mandag til fredag i tidsrummet 9-13.​ Vær opmærksom på at der kræves et basis kendskab til fransk for optagelse på denne sprogrejse. ​

Indlogering/forplejning

På 50+ sprogrejsen til Antibes, vil deltagerne blive indlogeret i en af sprogskolens hyggelige studio​lejligheder i et enkeltværelse med halvpension på hverdage.

Selve kollegiet er beliggende ca. 10 minutters gang fra sprogskolen, og måltiderne vil blive serveret i sprogskolens restaurant. Inkluderet i prisen er morgenmad og frokost på hverdage. ​​Hvis man rejser sammen med en ven/veninde, vil det være muligt at bo to i ovenstående studio-lejlighed. Kontakt os venligst for priser på dette.

50+ aktivitetsprogram​

​Foruden selve franskundervisningen er der inkluderet et spændende 50+ aktivitetsprogram, specielt sammensat og designet til aldersgruppen.

Der er inkluderet 4 halvdagsekskursioner + 1 aftenaktivitet pr. uge samt 1 heldagsekskursion i weekenden. Udflugten kan fx gå til Cannes eller Monaco, og aktivitetsprogrammet spænder bredt lige fra vinsmagning, petanque eller besøg på Picasso museet.

Alle aktiviteterne vil give dig en unik mulighed for at øve dit franske.​

Transferservice

​Ved ankomst til Nice Lufthavn vil man blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe én frem til studio-lejligheden, og man vil ligeledes blive bragt tilbage til lufthavnen ved afrejse.​

I sprogrejsen til Antibes er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen​
 • Niveautest ved ankomst til sprogskolen​
 • 50+ Franskkursus med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge i international, niveauopdelt klasse​
 • Standard undervisningsmaterialer
 • ​4 halvdagsekskursioner pr. uge til fx Cannes, vinslot osv.
 • ​1 heldagsekskursion i weekenden til fx Monaco
 • ​Logi i studio lejlighed i enkeltværelse med halvpension (serveret på sprogskolen, morgenmad og frokost)
 • ​Transfer ved ankomst og afrejse til/fra Nice Lufthavn​Kursusbevis ved afslutning​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.
Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.


​Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info