USA

San Francisco

San Francisco​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 850.000 indbyggere. Ca. 7 millioner, når forstæderne er talt med
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Hvert år til påskesøndag tropper tusindevis af byens indbyggere op i kostumer, og cykler "ræs" på trehjulede cykler langs byens mest snoede gader.
  • Eurostudy anbefaler: Seværdighederne ligger på stribe i San Francisco, så det er svært at vælge! Prøv at se byen fra en af de berømte sporvogne, og fornem hvor stejle gaderne egentlig er.
  • Det skal du spise i San Francisco: Besøg Boudin bageriet, som efter vores mening bager USA's bedste brød!

Hvilke programtyper tilbyder vi i San Francisco

San Francisco - Mekka for iværksættere og nyere teknologi!

​San Francisco byder på utallige muligheder, og her er noget for enhver smag. Beliggende på USA´s vestkyst og ved Stillehavet, har San Francisco et dejligt tempereret klima og er en unik perle at opleve for de fleste.

Her møder man den berømte Golden Gate Bridge, som er byens mest ikoniske vartegn. Den blev bygget i år 1937 og var dengang verdens længste hængebro. Dit besøg er ikke fuldendt, før du har været en tur over broen og nydt den smukke udsigt, enten til fods eller på cykel.

Hvad med en sejltur til det berygtede og berømte fængsel Alcatraz, der er kendt for at være umuligt at flygte fra. Her sad store og kendte forbrydere som Al Capone og Rober Franklin, og det fungerer i dag som en velbesøgt turistattraktion.

De gamle fiskemoler ved Fisherman´s Wharf er uden tvivl også en af San Franciscos største turistattraktioner. Her får gadegøglere lov at boltre sig til ære for turisterne, og souvenirboder og kæderestauranter ligger side om side. Muligheden for at købe frisk fisk findes dog stadig, selvom det er årtier siden, at den sidste fiskerbåd lagde til kaj.

På Pier 39 ligger de mange søløver og poserer i turisternes blitzlys, mens båden til fængselsøen Alcatraz afgår fra Pier 33 på Fisherman´s Wharf.

Med et indbyggertal på ca. 7 millioner indbyggere er San Francisco USA´s fjerdestørste by og en farverig metropol med en helt speciel stemning. En by som hver sommer bliver indhyllet i en kæmpemæssig tåge, og som ligger så lavt, at selv Golden Gate Bridge og byens skyskrabere stikker op igennem tågen.

San Francisco er en by, som byder på mange stejle bakker, så hvorfor ikke afprøve de gamle kabeltrukne sporvogne, som blev bygget i år 1873 og er San Franciscos stolthed. De smukke sporvogne har transporteret utallige besøgende rundt gennem tiderne, og de er et "must"

Eller hvad med et besøg i Chinatown, som er en af de største kinesiske enklaver uden for Asien. Når du træder ind i bydelen åbner en anden verden sig. Her kan du købe kinesiske delikatesser som kinesisk medicin, elektronik og krydderier, mens duften fra restauranterne, hvor de lokale kinesere sidder og spiser, kommer snigende.

Byen har i flere årtier været kendt for et mekka for iværksættere og nyere teknologi er ofte blevet udviklet i San Francisco. 

Sprogskolen i San Francisco

​Sprogskolen i San Francisco er beliggende på den berømte Market Street, som er hjemsted for nogle af USA mest eftertragtede restauranter og butikker, og kun to gader fra det populære Union Square og "porten" til Chinatown. Sporvognen stopper ved Union Square, så du har rig mulighed for at tage på opdagelsen rundt i byen. 

Sprogskolen byder blandt andet på 37 lyse og moderne klasselokaler, café, student lounge, bibliotek, sproglaboratorium, computerrum og gratis wi-fi. 

Sprogskolen er desuden én af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i San Franciso området, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse engelskundervisning.

​​

Programinfo og tilmelding

Se link til siden med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

​​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info