USA

New York

New York

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 8,4 millioner indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: New York City har flere mennesker end 39 af de 50 stater i USA
  • Eurostudy anbefaler: Seværdigheder ligger på en lang linje på Manhattan, men et besøg til Brooklyn Bridge er også en flot oplevelse. Udnyt turen, og tag til Brooklyn, hvor du støder på gademusikanter og et spændende miljø.
  • Det skal du spise i New York: Tag til Harlem, og find en ægte amerikansk diner. Her er en burgeren og milkshaken i top.

Hvilke programtyper tilbyder vi i New York

New York - den ultimative storbyoplevelse!

​New York er et af de mest spændende, fascinerende og dynamiske steder på jorden, og derfor den perfekt ramme for en sprogrejse. 

Kært barn har mange navne – og i dette tilfælde gælder, at New York er kendt under mange navne, blandt andet ”the Big Apple og ”byen, som aldrig sover”. Byen er den mest folkerige i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end ét århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.

New York er bestående af fem bydele, der hver især udgør et ”amt”: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.

New York er det perfekte sted for et sprogkursus, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt, hvad den indeholder.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info