USA

Fort LauderdaleK​ort og godt

  • Indbyggertal: 175.000 indbyggere.
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: 75% af USA's produktion af appelsiner og citrusfrugter kommer fra denne Florida.
  • Eurostudy anbefaler: Fort Lauderdale er kendt som USA's Venedig, med dens mange kanaler. Tag en Water taxi, og se byen fra en anden vinkel.
  • Det skal du spise i Fort Lauderdale: Find en restaurant på byens største boulevard Las Olas, og nyd den hektiske og charmerende stemning byen har at byde på.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale - USA's Venedig

​Fort Lauderdale er smukt beliggende med udsigt til Atlanterhavet, midt imellem Palm Beach og Miami City. Byen ligger ca. 45 minutters kørsel fra det centrale Miami, og den er kendt i området for kulturelle begivenheder, shopping og fantastiske sports faciliteter. Området er bestående af mere end 100 forskellige havne med plads til mere end 50.000 yachts. Så hvad enten du er til strandture, kunst i de små gallerier eller til shopping, så kan Fort Lauderdale det hele.


Fort Lauderdale er den perfekte destination for dig, der gerne vil bo i sommerlige omgivelser tæt på strand, butikker og kunstgallerier!

Fort Lauderdale ligger i  staten Florida, også kendt som ”Solskinsstaten” i USA. Hjemsted for verdensberømte turistattraktioner, som fx Walt Disney World, Everglades National Park og Kennedy Space Center. Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall skal nok få dit dankort til at gløde.

Glæd dig til at opleve USA's ultimative solskinsparadis. 

Sprogskolen i Fort Lauderdale

​Sprogskolen i Fort Lauderdale har en beliggenhed i trygge og rolige omgivelser, med ca. 20 minutters bustransport til Downtown. Sprogskolen har en lang række spændende faciliteter, ud over undervisningslokaler, som fx lounge-område, bibliotek, udendørs swimmingpool, patio, aircondition og meget mere. 

Sprogskolen er desuden en af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i området, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse engelskundervisning.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info