Sydafrika

Cape Town

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 3,5 millioner indbyggere
  • Sprog: Afrikansk og engelsk
  • Fun fact: Byens motto er " Spes Bona ", som er latin for " godt håb"
  • Eurostudy anbefaler: : Et besøg på øen Robben Island, som huser fængslet hvor Nelson Mendela sad indespærret i 17 år. I dag er det en af de største attraktioner i Cape Town, er bestemt et besøg værd.
  • Det skal du spise i Cape Town: Cape Town er stedet, hvis du vil prøve en antilopebøf!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Cape Town

Cape Town - Sydafrikas perle

Når det handler om verdens smukkeste byer, er der ikke mange byer, der kan komme op på siden af Cape Town. Det smukke hav og de imponerende bjerge kan tage pusten fra selv den mest garvede rejsende, og Cape Town har bare det hele. som mange andre byer i Sydafrika har den nemlig både den europæiske og den afrikanske verden repræsenteret. Et farverigt og folkeligt mix, der gør Cape Town til den perfekte destination for en sprogrejse.

Cape Town er den næststørste by i Sydafrika med ca. 3,5 millioner indbyggere. Durban er trejdestørst og Johannesburg er den største. Cape Town blev under ledelse af Jan van Riebeeck, grundlagt af nederlandske kolonister i år 1652. Området havde dog allerede været benyttet af portugisiske skibe siden Vasco da Gama første gang passerede i år 1497. Hollænderne etablerede Cape Town ud fra et ønske om at sikre sejlruten til kompagniets betydelige besiddelser i Indien og Indonesien. Cape Town forblev en nederlandsk besiddelse indtil napoleonskrigene, hvor byen i flere omgange blev besat af britiske tropper. Ved Wienerkongressen i år 1814 afstod Nederlandene Cape Town til Storbritannien, der ligeledes havde en interesse i at sikre sejlruten til Britisk Indien. Tiden hvor Cape Town kun kunne benyttes som stop på vejen til Østen er for længst forbi, og byen er i dag en moderne og inspirerende storby med fantastiske shoppingmuligheder, kultur, natur og alle tænkelige storbyoplevelser.

Alt i alt er Cape en fantastisk destination for en sprogrejse, hvis du ønsker at opleve en af de smukkeste og mest spændende byer i Sydafrika - med et vestligt internationalt touch!


Sprogskolen i Cape Town

​Sprogskolen i Cape Town er beliggende i det eksklusive, rolige og sikre område Newlands. Denne beliggenhed er den perfekte lokation, hvor du kan nyde dit sprogophold i Sydafrika i en stille og afslappet atmosfære. Sprogskolen har til huse i en dejlig villa der er indrettet til moderne sprogskole med alle tænkelige faciliteter. Sprogskolen har 10 lyse klasselokaler, bibliotek, student lounge, smuk have, udendørs pool, gratis trådløst internet, mulighed for køb af forfriskninger med mere. 


Sprogskolens placering er meget attraktiv i forhold til indlogeringsmulighederne, da disse er beliggende i kort afstand til sprogskolen. I området findes der derudover virkelig gode shoppingmuligheder. Sprogskolen er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Sydafrika, og den har naturligvis de bedste anerkendelser og godkendelser bag sig.

Undervisningen på sprogrejsen i Cape Town er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

I Cape Town undervises der i klasser med max 12 studerende pr. klasse, ofte er der kun 6-8 studerende.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Sydafrika, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Du kan se alle detaljer om vores sprogrejseprogrammer i Cape Town her. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info