Østrig

Wien

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 1,8 millioner
  • Sprog: Tysk
  • Fun fact: Wien er kendt som både "byen af drømme " og "byen af musik, "
  • Eurostudy anbefaler: Besøg det tidligere kejserslot Hofburg, der ligger for enden af den eksklusive gade Kohlmarkt. Det enorme bygningskompleks er en by i byen og rummer flere museer, bl.a. et imponerende skatkammer.
  • Det skal du spise i Wien: Besøg Wiens mest berømte konditori. Et historisk sted, hvor du må prøve deres berømte Sachertorte.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Wien

Wien - Eventyrlige Wien!

​Wien, hovedstaden i Østrig med omkring 2 millioner indbyggere, er beliggende ved floden Donaus bred. Byen med Europas førende kunst, kultur og musik er den ultimative destination for en sprogrejse. Enhver, som har slentret gennem de snævre gader og pludselig er kommet ind på én af de store pladser i barok byggestil, må have troet, vedkommende drømte. En ung befolkning har bragt liv til de gamle mure – nye teatre, ny kunst og en masse nye caféer og barer fra punk til hip. Wiens placering, ikke langt fra byer som Prag og Budapest, har gjort den til en varm forbindelse til Østeuropa og et stort centrum for moderne forretnings- og kulturliv. Wien er én af Europas smukkeste og mest inspirerende hovedstader.


Sprogskolen i Wien

​Sprogskolen er beliggende centralt i Wien, i tæt afstand til Belvedere slottet, som er ét af byens smukkeste og mest iøjnefaldende vartegn. Sprogskolen har til huse i ambassadekvarteret, og du kan på kun 15 minutter med offentlig transport, stå på Stephansplatz, som kan være et perfekt udgangspunkt for at udforske byen og dens mange muligheder. Sprogskolen har en lang række spændende faciliteter ud over 6 lyse undervisningslokaler, som fx computerrum, multimedie center, gratis wi-fi, aktivitetsområde, aircondition, student lounge med mulighed for at købe drikkevarer og snacks. Sprogskolen er én af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i Wien, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse tyskundervisning.

Undervisningen på sprogskolen i Wien er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalfikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit tyskniveau.

Programinfo og tilmelding

Du kan se alle detaljer om vores sprogrejseprogrammer i Wien her. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info