Malta

St Julians

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 8000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk, mens størstedelen af øens indbyggere også taler maltesisk
  • Fun fact:  Malta er kun halvt så stor som Bornholm.
  • Eurostudy anbefaler: Snorkelmulighederne er fantastiske på Malta, og strandene dejlige. Så nyd de mange muligheder og aktiviteter der sker ved vandet.
  • Det skal du spise i St. Julians:: Du finder mange traditionelle engelske retter på Malta pga. øens historie, men det ægte maltesiske køkken indeholder mange fiskeretter, soltørrede tomater, og oliven.

Hvilke programtyper tilbyder vi i St. Julians

St. Julians - Krystalklart vand, smukke strande, og ægte maltesisk kultur

​Ud over at være en ”sol, strand og sand” destination tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Øens rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand, og Malta er det perfekte sted at dyrke udendørsaktiviteter som tennis, sejlsport, windsurfing, dykning og vandsport. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en yderst populær destination i sommerperioden. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd. Malta er en optimal destination at tage på sprogrejse til!


Sprogskolen i St. Julians

​Denne sprogskole er en af de mest anerkendte på Malta, og den har mange flotte faciliteter. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig, og den er kendt i branchen som værende en af de mest seriøse på Malta. 


Sprogskolens placering er unik i St. Julians, en af de mest populære byer på Malta, hvor der blandt andet bydes på lækker badestrand, gode shoppingmuligheder, gastronomiske oplevelser samt en lang række muligheder for at folde sig ud i det maltesiske natteliv.

 

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info