Kina

Beijing

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 17 millioner indbyggere
  • Sprog: Kinesisk
  • Fun fact: Bei betyder nord, og -jing hovedstad.
  • Eurostudy anbefaler: : Den Forbudte By, og den Kinesiske Mur er to af byens største historiske vartegn, og et must for enhver sprogrejsende.
  • Det skal du spise i Beijing: Prøv "Peking ristet and" som er en specialitet i Beijing.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Beijing

  • GO (se programinfo her)

Beijing - "Nordens hovedstad"  

Beijing (eller Peking som byen tidligere blev kaldt) er Folkerepublikken Kinas hovedstad. Beijing er i beliggende i den nordøstlige del af det gigantiske land. Byen er fyldt med spændende kulturelle oplevelser, imponerende bygningsværker og er en by i rivende udvikling. Som Kinas hovedstad og den andenstørste by i Kina (efter Shanghai) kan man her finde mere end 3.000 års historie og over 17 millioner indbyggere. Med et areal på 16.808 km2 er Beijing det politiske, økonomiske og ikke mindst det kulturelle centrum for det mægtige Kina, mens det derimod siges at Shanghai er landets økonomiske centrum i stærk konkurrence med Hong Kong.

Det er en by med en rig historie og har derigennem en utrolig stor kulturarv. Seværdigheder, som fx. den Den Forbudte By - som er det gamle kejserresidens og har været centrum for Beijing i over 600 år og nåede at være hjemsted for 24 kejsere indtil den sidste af Kina´s kejsere - Puyi blev fordrevet i år 1924. Navnet kommer af at "almindelige" personer ikke havde adgang til området i kejserperioden, kun kejserfamilien og hoffet havde indgangstilladelse til Den Forbudte By. Den forbudte by er bestående af 800 bygninger med i alt 9.999 rum og er på UNESCO´s liste over verdens kulturarv.

Et andet af Kina´s imponerende og storslåede seværdigheder er Den Kinesiske Mur, som blev bygget i slutningen af det 13. århundrede til begyndelsen af det 16. århundrede, som et forsvarsværk mod plyndringer fra mongolske og tyrkiske stammer. Muren strækker sig fra Beijing i øst til Jiayapasset i vest, og der skulle ca. 300.000 mand til at bygge den 8.851,8 km lange mur, som består af både sten, klippestykker og stampet jord.

Der findes utallige imponerende, elegante, smukke paladser, templer, haver og mure som alle er et besøg værd.

Sprogskolen i Beijing

​Sprogskolen i Beijing har en central beliggenhed i centrum af den store by, i tæt gåafstand til shoppingmuligheder og restauranter. Sprogskolen har på 15 lyse og moderne undervisningslokaler, hvilket skaber de bedste muligheder for effektiv sprogindlæring. 

Der findes desuden computere med internetadgang, gratis wi-fi, aircondiction, TV, lounge, kaffehjørne, balkon samt udendørsarealer.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Kina, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.


Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info