Frankrig

Paris

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Med forstæderne har Paris 11 millioner indbyggere
  • Sprog: Fransk
  • Fun fact: Der er 6.100 gader i Paris
  • Eurostudy anbefaler: Med seværdigheder som Champs Elysees, Eiffeltårnet, Louvre, Notre Dame, Sacre Coeur, Triumfbuen, og Versailles er der rigeligt at se og opleve i den franske hovedstad. Husk at holde et stop på en lille fortovsrestaurant, og få en kaffe, og fornem byens puls.
  • Det skal du spise i Paris: Hvis du er rigtig modig begiver du dig ud i den franske ret frølår, som kan fås i utallige variationer.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Paris

Paris - Kærlighedens by!

​Rejs med EuroStudy til Frankrigs imponerende og elegante hovedstad, Paris. Paris er en storby, der oser af storbyliv, mode, kultur, kunst, romantik, gastronmi og meget mere. Byen har en befolkning på over 2 millioner, og mere end 30 millioner turister besøger den imponerende hovedstad hvert år.Som en vigtig by gennem mere end to årtusinder er Paris i dag ét af verdens førende forretnings- og kulturcentre, og byens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, massemedier, mode, videnskab og kunst bidrager til dens status som en af verdens større globale byer.

Sprogskolen i Paris

​Sprogskolen i Paris er beliggende i det centrale Paris, tæt på Champs-Elysées og ikke mindst byens ikon - Eiffeltårnet. Sprogskolen er en af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, og den er kendt for sine høje undervisningsstandard. Denne sprogskole har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændige i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info