England

London

K​ort og godt

  • Indbyggertal: : 8,7 mio. indbyggere i hovedstadsområdet
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: Tag en tur i pariserhjulet London Eye, som giver dig et fantastisk udsyn over floden Thames.
  • Det skal du spise i London: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon tea. Prøv med scones og flødeskum.

Hvilke programtyper tilbyder vi i London

London - byen man aldrig bliver træt af!

​Ingen har nogensinde beskrevet London så kort og præcist som Samuel Johnson: When a man is tired of London - he is tired of life.

London er en by, der indeholder langt mere end man kan forvente af en storby. Så er du til shopping, kultur, kunst, markeder, mode, caféliv, gastronomi, eller noget helt andet, vil du med meget stor sandsynlighed kunne finde det her!

London har en officiel befolkning på ca. 7.560.000 inden for grænserne af Greater London, og den er en af de største byer i EU målt på befolkningstal. London er en ægte storby idet at byen er sammensat af en blandet befolkning målt på både folkeslag, kulturer, religioner. Over 300 forskellige sprog tales på gaderne i London.

London er et mekka for turister, der hele året strømmer til denne spændende storby fra hele verden. Tower of London, Buckingham Palace, Parlamentet med Big Ben, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Piccadilly Circus og Oxford Street er alle steder, der er kendt af de fleste, og som skaber de mest fantastiske rammer for en uforglemmelig sprogrejse.

​​

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info