Ecuador

Quito

Rejsespecialisten ApS
Axeltorv 6 1
1609 København V
Tlf.: 23277815
CVR: 19043231
rikke@myeducation.dk

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 1,9 millioner indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Dagenes længde i Ecuador, er den samme året rundt. Solen står op kl. 6 og går ned igen 12 timer senere.​
  • Eurostudy anbefaler: Besøg parken Parque Natural Metropolitano, som er Quito's største park. Den er ligeså stor som 530 fodboldbaner.
  • Det skal du spise i Ecuador: Nationalretten Cuy, som er grillet marsvin.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Quito

Quito - Forførende og fascinerende!

​Ecuadors spændende hovedstad, Quito, er omgivet af smukke vulkaner, og den ligger 2.850 meter over havets overflade og er dermed verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Denne specielle beliggenhed giver hovedstaden et helt særligt klima, og den kaldes derfor blandt befolkningen "byen med evigt forår".

Ecuador er et eventyrligt land, hvor oplevelserne rummer alt fra den frodige jungle, de høje bjergtinder, det fascinerende oprindelige folk, og ikke mindst de unikke og enestående Galápagosøer.

Klimaet i landet er meget afvekslende, hvor den sydlige kyst ofte har et køligt klima, med meget lidt regn. Ved den nordlige kyst er det varmere, og her er ca. 30 grader hele året rundt, og mere regn end på sydkysten.

Quito er én af de smukkeste, rigeste og ældste byer i Latinamerika, og er simpelthen et must for sprogrejsestuderende. Byen har en rig historie og har gennem tiderne været besat en lang række folkeslag. I dag er det historiske bycentrum verdensberømt, og med bygningsværker, der går helt tilbage til kolonitiden, er der tale om en helt unik stemning. Den historiske bydel kom på UNESCO's Verdensarvliste allerede i 1978.

Byen er den perfekte destination, hvis man har et ønske om en storbyoplevelse med historisk touch!


Sprogskolen i Quito

Sprogskolen i Quito er beliggende i den "moderne" del af byen, og den omgivet af utallige parker, moderne kontorbygninger, smukke beboelsesejendomme og naturligvis blandt Quito's historiske bygningsværker.

Sprogskolen er beliggende i Batán Alto, som er et af de bedste og rigeste områder i byen. Bydelen er beliggende med en smuk udsigt ud over dalen, og med udsigt til de imponerende bjerge. Selve sprogskolen har 15 lyse undervisningslokaler, elevator, student lounge, og hyggelig have.

Sprogskolen er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Quito, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Ecuador, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Du kan se alle detaljer om vores sprogrejseprogrammer i Quito ved at klikke på linket under kortet. Har du spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info