Bolivia

Sucre

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 250.000 indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Sucre er hjemsted for Sydamerikas ældste universitet, og dette skaber en helt unik universitetsstemning med mange unge mennesker og masser af liv.
  • Eurostudy anbefaler: Besøg Metropolitana-katedralen. Katedralen er fra det 16. århundrede og udsmykket med engle svævende i lofterne. Katedralens museum har en juvelbesat helgen af Guadalupe udstillet.
  • Det skal du spise i Sucre: Den efterhånden kendte og meget sunde frøsort quinoa kommer fra Bolivia, og ses ofte i det bolivianske køkken.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Sucre

​Bolivia – et mekka af smuk kultur og natur!

Bolivia er et betagende land med ca. 8 millioner indbyggere. Landet er noget af det smukkeste verden har set, og de pragtfulde Andesbjerge krydser dette dejlige land og gør det utroligt attraktivt og naturskønt. En sprogrejse til Bolivia vil være et minde for livet!

Bolivia er ét af de absolut fattigste lande i Sydamerika, men til gengæld er landet utrolig rigt på traditioner og kultur, mere end noget andet sted i denne del af verden. Når du er på sprogrejse i Bolivia, vil du komme til at opleve Sydamerikas spændende kulturer indefra, og du kan samtidig nyde de betagende Andesbjerge.

Sucre

Eurostudy International tilbyder sprogrejser til den smukke by Sucre, som er beliggende i den sydlige del af landet i en højde af hele 2800 meter over havets overflade. Byen blev grundlagt i år 1538 og fik navnet Ciudad de la Plata de la Nuvea Toledo. Sucre er i henhold til Bolivias forfatning landets hovedstad og hjemsted for landets højesteret. Det bolivianske Parlament og den bolivianske regering har dog hjemsæde i landets "administrative hovedstad", La Paz. Byen kan prale af hele 260.000 indbyggere og ikke mindst en unik og charmende atmosfære, som man kun oplever få steder i verden.

Sprogskolen

​Sprogskolen har til huse i en smuk bygning, der ligger kun kort afstand fra byens hyggelige torv. Sprogskolen er forholdsvis lille, idet den kun kan huse 40 studerende af gangen, men den modtager studerende fra hele verden. Der er en fornuftig procentfordeling af europæiske og amerikanske studerende på skolen. Sprogskolen består blandt andet af 7 hyggelige klasselokaler, køkken, 2 fællesrum, altaner, 2 indvendige terrasser, tagterrasse, lille cafeteria, og der findes gratis internetadgang.

Sprogskolen i Sucre er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Bolivia, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig. Sprogskolen modtager studerende fra hele verden året rundt, så den lille sprogskole oser af international stemning.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Bolivia, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info